BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,88
ALTIN 2.443,14
HABER /  GÜNCEL

Suphi Altındöken'in yatacak yeri yok da anneye yazık!

Özgecan'ın katili Suphi Altındöken'en cenazesi gömülemedi. Annesi Naciye Tan ise perişan oldu. Olayın tüm yükünü tek başına çeken annenin psikolojisi bozuldu.

Abone ol

Özgecan Aslan’ın katili Suphi Altındöken'in cenazesi için gömülecek yer bulamayan anne Naciye Tan'ın psikolojisi bozuldu. Eşinden ayrı yaşayan anne Naciye Tan olayın tüm baskısını tek başına göğüslemeye çalışıyor.

Suphi Altındöken'en cenazese 4 gündür Adana devlet hastanesi morgunda tutuluyor. Cenazeyi binbir güçlükle Tarsus'a götüren anne Naciye Tan, defin için izin alamayınca cesetle birlikte Adana'ya dönmüştü.

4 gündür Adana'da arabada yatıp kalkan Naciye Tan'ın psikolojisi bozuldu, tüm sinirleri harap olmuş durumda. En son annesinin memleketi olan Tarsus'un Kocaköy Mahallesi'nden de 'hayır' yanıtı alan Naciye Tan, "Vicdanların rahatlaması için meydanlarda kendimi mi yakayım" diyerek tepki verdi.

ÇÖPE Mİ ATAYIM

Anne Naciye Tan iki gün önce morg kapısında cenazeyi alacak araç bulamayınca da sinir krizleri geçirmiş ve 'Ne yapayım çöpe mi atayım' diyerek tepki göstermişti.