BIST 10.277
DOLAR 32,32
EURO 34,84
ALTIN 2.394,39
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Şüpheli araçtan uyuşturucu çıktı

Aydın’ın Didim ilçesinde jandarma ekiplerinin şüpheli bir araçta yaptığı aramada 8 gram kubar esrar ele geçirildi.

Abone ol

Edinilen bilgiye göre; Didim İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Akköy Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler alınan bir duyumdan yola çıkarak Akköy’de yaptıkları yol aramasında şüpheli aracı durdurdu.

Araçta yapılan aramada 8 gram kubar esrar ve esrar içiminde kullanılan maddeler ele geçirildi. Araçta bulunan S.G(27), M.A(23), M.A(29), Y.A(32) ve V.H(35) isimli şüphelileri gözaltına aldı.

Jandarmadaki sorgularının ardından adliyeye çıkarılan şüphelilerin sorgularının ardından organize uyuşturucu madde kaçakçılığından tutuklandıkları öğrenilirken, tutuklanan 5 şüpheli Söke Cezaevine gönderildi.

“BALATTA 15 KÖK HİNT KENEVİRİ ELE GEÇİRİLDİ.”

Yine Didim’ bağlı Balat köyünde, İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipleri bir eve yaptıkları operasyonda 15 kök Hint keneviri bitkisi ele geçirdi.

Edinilen bilgiye göre; İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, alınan bir duyum neticesinde Balat köyünde bir eve yaptıkları baskında evinde bahçesinde ekili halde 15 kök hint keneviri ele geçirdi.

Olayla ilgili olarak A.P(47) ve E.P(39) adlı şüpheliler gözaltına alındı. Şüphelilerin Jandarma ve Adliye’deki sorgularının ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldıkları öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.