BIST 9.998
DOLAR 32,35
EURO 34,87
ALTIN 2.403,42
HABER /  DÜNYA

Süperstar’dan alaturka ziyafeti

Süperstar Ajda Pekkan, Kurban Bayramı’nın dördüncü gününde Kemer’de sahne aldı. Pekkan, alaturka şarkılarla dolu bir repertuar sundu.<br/>Ku...

Abone ol

Süperstar Ajda Pekkan, Kurban Bayramı’nın dördüncü gününde Kemer’de sahne aldı. Pekkan, alaturka şarkılarla dolu bir repertuar sundu.
Kurban Bayramı programı kapsamında bayramın son gününde Ajda Pekkan, Kemer Beldibi Rixos Sungate Otel’de sahneye çıktı. Yaklaşık bin 500 kişinin dinlediği Süperstar, sahnede birbirinden güzel parçalarını seslendirdi. Bordo renkli transparan elbisesini topuz yaptığı saçlarıyla bütünleştiren sanatçı hayranlarının büyük beğenisini topladı. Sanatçının rahat edebilmesi için sahne alacağı yer özel bir çalışmayla öne doğru genişletildi.

İLK DEFA ALATURKA SESLENDİRDİ
Sahnede şarkı söylerken bir hayranı tarafından sahneye çiçek gönderilmesiyle Ajda Pekkan, çok mutlu olduğunu ve çiçekleri çok sevdiğini söyledi. Dinleyicilerinin Kurban Bayramı’nı da kutlayan Ajda Pekkan, sitemkar bir tavırla dinleyicilerine, “Biraz eşlik etseniz çok daha güzel olacak. Mesela mırıldanabilirsiniz” dedi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Süperstar, alaturka şarkılar söyledi. Deli Gönül, Çile Bülbülüm, Dillerde Nağmeler gibi bir çok alaturka parçayı seslendiren Pekkan, şarkının “Huysuz ve tatlı kadın” nakaratını söylerken kendisini işaret etti.
Konser, Ajda Pekkan’ın sevilen şarkılarını dinleyicileri ile birlikte söylemesi ile son buldu.
(İHA)