BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Süper yıldız için Cimbom'a müjde

Devre arası transfer dönemini hareketli geçirecek olan Galatasaray'a İspanya'dan iyi haber...

Abone ol

G.Saray, devre arasında isminden sıkça bahsettireceğe benziyor. Transfer döneminde  büyük bir yıldızı renklerine katmayı hedefleyen Cimbom'a müjde Teknik Direktör Gheorghe Hagi'den geldi.

FARKLI ÜLKELERDEN 4 FUTBOLCU

Geçtiğimiz hafta Romanya Konsolosluğu'nun davetlisi olarak bir geceye katılan Hagi, burada yaptığı açıklamada, "Farklı ülkelerden 4 futbolcu alacağız. Bunların birisi Kamerunlu olacak. transferini bitirmek üzereyiz" dedi. Basında yer alan dedikodulara göre bu ünlü Kamerunlu'nun İspanya 2. Ligi ekiplerinden Real Betis'te forma giyen Achille Emana olduğunu tespit ettik.

İKNA ÇABALARI BAŞLADI

Avrupa'da oynadığı mevki olarak sayılı futbolculardan biri olan Emana için bir süredir kulübüyle pazarlık halinde olan sarı-kırmızılı yönetimin, 7 milyon euro'dan kapıyı açan Betis yönetimini daha aşağı bir rakama iknaya çalıştığı öğrenildi. Görüşmelerin olumlu geçtiği ifade edilirken, 28 yaşındaki yıldızın ocak ayında sarı-kırmızılı formayı giymesine artık kesin gözüyle bakılıyor.

APPİAH'DAN DAHA GOLCÜ

Emana, üstün fiziği ve ağır sıklet boksörleri aratmayan boğa gibi gücüyle, Avrupa'nın orta sahadaki en önemli yıldızlarından biri. Hem defansif hemde ofansif oynabilen Kamerunlu,Stephen Appiah'ın daha golcüsü...

 Yıldız futbolcu, liginde lider olan Real Betis'in kaydettiği 33 golün 7'sine imza attı.

fotomaç