BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,64
ALTIN 2.416,57
HABER /  MAGAZİN

Süper star ve divayı bitirme planı

Gazinocular Kralı Fahrettin Aslan'ın oğlu Sacit Aslan'dan yıllar sonra gelen itiraf: "Babam, Ajda Pekkan ve Bülent Ersoy'u bitirecekti."

Abone ol

Gazinocular Kralı Fahrettin Aslan'ın oğlu Sacit Aslan, Kanaltürk'te yayınlanan 2. Sayfa adlı proframa telefonla katılıp, Ajda Pekkan ve Bülent Ersoy ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu

Sacit Aslan'ın itiraflarından biri Süper Star Ajda Pekkan ile ilgiliydi. Aslan, Maksim Gazinosu'nda babasının odasında Ajda Pekkan'ın bitirilmesi kararının alındığını belirterek şunları söyledi:

"Gücüm yettiğince haksızlıklara müdahale etmeye çalıştım. Bebek Maksim'de Ajda Pekkan için verilen çok ağır bir kararın karşısında durdum. Allah'tan onu uygulayamadılar. Bir afiş düşünün. Altında 'Ajda Pekkan şu tarihte Bebek Belediye Gazinosu'nda sahneye çıkacaktır' yazıyor. Üstünde ise Ajda Pekkan'ın haysiyetini, onurunu zedeleyecek, bir fotoğraf! Aslında o fotoğraf orjinal değil. Suratıyla, vücuduyla oynandı. Pekkan'ın oynadığı bir film vardı 'Harun Reşit'in Gözdesi' diye.
Fotoğrafı oradan almışlardı. Ajda Pekkan'ın o fotoğrafını onurunu kırıcı bir hale getirdiler, afiş olarak 50 bin tane bastırdılar. O afişin İstanbul sokaklarına asılmasını ben önledim. Eğer önlemeseydim, Ajda, o afişin yaralarını bugün bile saramazdı."

"ERSOY'A YASAĞI, EVREN DEĞİL BABAM VERDİ"

Sacit Aslan, Bülent Eroy'un 7 yıl sahnede çıkmasının nedenini de Fahrettin Aslan olduğunu açıkladı. "Bülent'in çıkıp kendini kabul ettirdiğini gazino Bebek Maksim gazinosudur. İlk çıktığı tarihlerde maaşı vardı, uzun yıllar o maaşla çıktı. Asker gibi orada hizmet etti. Bunlardan bir tanesi de Seda Sayan'dır. Sonra para kazanmak istediikleri için başka yerlerle anlaşmalar yaptılar. Bizim bilgimiz de oldu ve bazılarına izin verirken bazılarına vermedik.

KOMUTAN EŞLERİNİN TEKLİFİNİ REDDEDİNCE

Bir an geldi ve Bülent o paralarla çılışmak istemedi ve başka yerde çalıştı. O günlerde Harbiye Ordu Evi'nde bir kuvvet komutanının eşinin evine 5 çayına gitti. Programını yaptı, sonra bir daha sahneye çıkmasını istediler. O'da 'beni kullanmayın, ben programımı yaptım' dedi. İşte o zaman ona üstü kapalı hakaretler ettiler. O zaman İstanbul Valisi, o zamanın polis müdürü, Bülent'in şahsına demeden Bülent'in tarzında olan bütün herkese o yasağı getirdiler. Asıl o yasağı Bülent Eroy içindi ama onun üstünde işler yoğunlaşmasın diye genele yaydılar. Bu yasağın mimarı Fahrettin Aslan'dır"


Sacit Aslan o dönrem Ersoy ile ilgili çok ağır kararlar alındığını belirterek "Ersoy'un günümüzde 600 8 700 bin TL 'yi bulan alacağını da ödemediler. Hala o parayı alamadı" dedi.