BIST 10.164
DOLAR 32,37
EURO 34,72
ALTIN 2.392,93
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Olcay Hanım da Baykal'ı fırçaladı!

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın, Başbakan Erdoğan'a 'Ulan' diye hitap etmesi, Baykal'ın eşi Olcay hanımı bile rahatsız etti...

Abone ol

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın, Başbakan Erdoğan'a 'Ulan' diye hitap etmesi, Baykal'ın eşi Olcay hanımı bile rahatsız etti...

Eski CHP Lideri Deniz Baykal, Başbakan Erdoğan'ın, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na aile sigortasının kaynağını sormasını eleştirirken kullandığı "Ulan" ifadesiyle özür diledi.

BU SÖZ SANA HİÇ YAKIŞMADI

Kamuoyunun, yaptığı konuşmada, kullandığı bir kelimeyi uygun bulmadığını, çok net şekilde ortaya koyduğunu ifade eden Baykal, sabah eşi Olcay Hanım'ın da "Bu söz sana hiç yakışmadı" dediğini anlattı.

Baykal, "Uzun bir aradan sonra tekrar sahaya çıkmış olmanın getirdiği bir rahatlıkla mı ya da neden bilemiyorum ama bu ifade öyle anlaşılıyor ki yanlış olmuştur. Bu ifade dolayısıyla kamuoyumuzdan özür diliyorum" diye konuştu.

Üslubun önemine işaret eden Baykal, bu ifadesinin, bundan sonraki siyasi tartışmalara olumsuz bir etki getirmesi ihtimalinin de kendisini kaygılandırdığını, ürküttüğünü kaydetti. Baykal, "Umarım tetikleyici bir etkisi olmaz, olmamalı" dedi. Erdoğan'ın gruptaki üslubuna ilişkin bir soruya Baykal, "Daha üslubun hesabını verme noktasındayken, başkasının üslubundan şikayet etmeye hakkım yok" cevabını verdi.