BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.502,40
HABER /  SPOR

Süper Lig'in kralına İngilizler talip oldu

Süper Lig'de gol krallığı yarışının zirvesinde bulunan Kasımpaşalı Mbaye Diagne ile ilgili bomba bir transfer iddiası ortaya atıldı. Senegalli golcünün yeni durağının Premier Lig olacağı iddia edildi.

Abone ol

Kasımpaşa, Mbaye Diagne'yi geçtiğimiz sezonun devre arasında TJ Teda'dan bedelsiz olarak kadrosuna katmıştı. Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında 17 maçta 12 gol birden kaydeden Diagne, bu sezona da fırtına gibi başladı. Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 12 haftada 12 kez fileleri havalandıran Senegalli golcü, gol krallığının zirvesinde yer alıyor.

Avrupa'nın 5 büyük ligindeki oyuncuların tamamından daha çok gol atan 27 yaşındaki forvet; Kylian Mbappe, Neymar, Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo gibi süperstarları geride bırakmıştı. Performansıyla parmak ısırtan yıldız isimle ilgili bomba bir transfer iddiası ortaya atıldı.

İNGİLİZLER ÇOK İSTİYOR
ESPN'in haberine göre Premier Lig ekiplerinden Wolverhampton Wanderers, Diagne'yi transfer etmek için harekete geçti. Haberde Wolves yöneticilerinin Diagne'nin temsilcileriyle bir görüşme gerçekleştirdiği ifade edildi. 

OCAK'TA İMZA ATILABİLİR
İngiliz kulübünün Senegalliyle futbolcuyla ocak ayında sözleşme imzalamak istediği kaydedildi. Güncel piyasa değeri 2,5 milyon euro olarak gösterilen Diagne'nin Kasımpaşa'yla 2022 yazına dek sözleşmesi bulunuyor.