BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  SPOR

Süper Ligde kal paraya doy

Sakaryaspor'da yönetim ligde kalmaları halinde futbolcularına rekor prim vereceklerini açıkladı.

Abone ol

Sakaryaspor Kulübü Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu, ligde kalmaları halinde futbolculara 75'er bin dolar prim vereceklerini söyledi.

Ligde kalacaklarına inandıklarını belirten Hacıeyüpoğlu, ligde kalmaları halinde futbolculara 75'er bin dolar prim ödeyeceklerini, ayrıca ceza prim sistemi kapsamında cezaları da affedeceklerini belirtti.

Ligde henüz hiçbir takımın kesin olarak düşeceğinin belli olmadığını ifade eden Hacıeyüpoğlu, "11 hafta kala ligden bir takımın düşeceği bilinemez, ligde kalmak için mücadelemize devam edeceğiz. Takımın moral ve motivasyonunda bir değişiklik yok. Ligde kalacağımıza inanıyoruz" dedi.

Kayserispor maçında taraftar desteğine ihtiyaçları olduğunu belirten Hacıeyüpoğlu, "Yarınki maç televizyondan yayınlanacak olmasına rağmen taraftarımızın bizi destekleyeceğine inancımız tam" diye konuştu.

Yeşil-siyahlı ekipte sakatlıkları bulunan Suat Usta ve Yalçın dışında eksik bulunmuyor. Sakaryaspor'un Kayserispor maçında sahaya Martinez, Murat Duman, Savaş, Hüseyin, Murat Erdoğan, Musa, Zafer, Evren, Capurro, Cem Yanık, Cangele 11'iyle çıkması bekleniyor.