BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Sümen İnşaat'da Anneler Günü kampanyası

İzmir projeleriyle tanınan Sümen İnşaat'ın Anneler Günü Kampanyası başladı.

Abone ol

İzmir'e kazandırdığı kaliteli konut projelerle adından söz ettiren Sümen İnşaat, Anneler gününü kutluyor. Anneler gününe özel liste fiyatı üzerinden %5 indirim fırsatı sağlıyor.

Gereksinimlerinizi karşılayacak bir çok detayı bir arada sunan kalteli konutlarda ayrıcalıklı yaşamı, hayatınızın en değerli varlıkları anneler ve anne adaylarına kazandırmak için uygulanan bu özel kampanyadan yararlanabilirsiniz.

Bölgeni belirle seçeceğin daireye %5 indirimle sahip ol.

Rüya Park Evleri sosyal donatıları, kampanya ve iletişim bilgileri

İzmir'in farklı semtlerinde hayata geçirilen konut projeler arasından tercih ettiğiniz bölgedeki 2+1, 3+1 daire seçeneklerinden istediğinize %5 indirimle sahip olabileceksiniz.

Kampanya kapsamında olan Buca'da Sude Konutları, Menderes'te Kavaklı Cadde ayrıca henüz inşaatı devam eden Karabağlar'daki Rüya Park Evleri'nden ev alarak hayatınızın kıymetlilerine unutamayacakları bir hediye verebilirsiniz.

Anneler Gününe özel %5 indirim fırsatını Sümen İnşaat'ın kampanya dahilindeki tüm projelerinde kullanabileceksiniz. Sadece 11 Mayıs Anneler Gününde geçerli olan bu kampanyadan yararlanmak için tanıtım ofisini ziyaret edebilirsiniz.