BIST 10.191
DOLAR 32,26
EURO 34,82
ALTIN 2.403,70
HABER /  GÜNCEL

Sultanbeyli'den eğitim atılımı!

Sultanbeyli'de Sultanbeyli Gençlik Merkezi hizmete girdi.

Abone ol
Sultanbeyli, eğitim alanında yapılan hamlelere bir yenisini daha ekledi. Öğrencilere eğitimlerinde destek vermek amacıyla kurulan Sultanbeyli Gençlik Merkezi (SUGEM) hizmete girdi.
 
Açılışta konuşan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, "Geleceğin söz sahibi gençlerimizin iyi yetişmeleri, çağını iyi okuyabilen, yorumlayabilen, çözüm üretme kabiliyetine sahip ve başarılı bireyler olmaları için bizler elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz." dedi.
 
Sultanbeyli Gençlik Eğitim Merkezi'nin açılışına Sultanbeyli Kaymakamı Mehmet Ceylan, Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Vefa Vedat Budak, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
 
Alınanda uzman eğitimciler, bünyesinde bilgisayar sınıfı, kütüphanesi ve 8 adet etüt salonu olan merkezde gençlere okul derslerinde destek sağlayacak. Öğrencilerin aileleriyle de iletişim halinde olmayı hedefleyen eğitim merkezi yetkilileri, öğrencilerin gelişimlerini yakından takip edecek.
 
Gençlik Merkezi'nin açılışında konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, eğitimin olmazsa olmazlar arasında olduğunu ifade etti. "Her anlamda sorunlarından arındırmaya çalıştığımız ilçemizde, tüm çalışmalarımız gençlerimize iyi bir gelecek sunmaya endekslidir." diyen Keskin, eğitimin kalitesini artırmanın gençlere yeni imkanlar sunmakla mümkün olacağını söyledi. Keskin sözlerini şöyle sürdürdü: "Geleceğin söz sahibi gençlerimizin iyi yetişmeleri, çağını iyi okuyabilen, yorumlayabilen, çözüm üretme kabiliyetine sahip ve başarılı bireyler olmaları için bizler elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Hizmete aldığımız 16 yeni okul, SBS başarı çıtamızı yükseltmek için uyguladığımız SBS 1001 Eğitim Destek Projemiz, İstanbul Kalkınma Ajansı destekli Gençlik Merkezimiz ve şimdi de Sultanbeyli Gençlik Eğitim Merkezimiz ile eğitim fırsatlarını artırma gayretindeyiz."