BIST 9.680
DOLAR 32,43
EURO 34,46
ALTIN 2.487,53
HABER /  GÜNCEL

Sultanahmet'teki saldırı kamerada!

Sultanahmet'teki canlı bomba saldırısının yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Abone ol
İstanbul'daki bombalı saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde teröristin bir süre sokakta dolaştığı, etrafını kolaçan ettikten sonra nöbetçi kulübesine yaklaştığı görülüyor. Görüntülerde, saldırıdan hemen sonra bir polis memurunun havaya ateş ettiği görülüyor.

Sultanahmet'teki bombalı saldırında her geçen saat yeni ayrıntılar ortaya çıkıyor. Bir polis memurunun şehit olduğu saldırıyı gerçekleştiren teröristin, eylem öncesi aynı sokakta birkaç kez etrafı dolaştığı görülüyor.

KULÜBEDE PATLATTI

Bombalı eylem öncesi çevresini defalarca kolaçan ettiği gözlenen canlı bomba daha sonra nöbetçi kulübesine yaklaşıyor. Canlı bombacının eylemi sırasında, bir polisin dışarıya çıkıp havaya ateş ettiği görülüyor. Çevredeki vatandaşlar da kaçışmaya başlıyor.  
 
DOLMABAHÇE SALDIRISIYLA BAĞLANTISI VAR MI?
 
Sultanahmet'teki Turizm Polisi Şube Müdürlüğü önündeki bombalı saldırı sonrası emniyet alarma geçti. Güvenlik güçleri, bugünkü saldırı ile 1 Ocak'ta Dolmabahçe Sarayı'na yönelik saldırı girişimi arasında bağlantı olup olmadığını araştırıyor.
 
İstanbul'da yeni yılın ilk günü Dolmabahçe Sarayı'ndaki nöbet kulübesine el bombası atan F. Ö, üzerinde silahla gözaltına alındı. Bombanın patlamadığı ve şans eseri yaralanan kimsenin olmadığı olay sonrası soruşturma başlatıldı.