BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Süleyman Soylu, Kılıçdaroğlu'na fena saydırdı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ''Yüzde 10 barajının üzerine çıkabilmek için musluklardan kan akıtıp, kıymetli kardeşlerimizi tehdit eden birileri var ya, PKK'nın sözde partisi onlar'' dedi.

Abone ol

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kağıthane Meydanı'nda vatandaşlara seslenirken terör konusunda da önemli mesajlar verdi. Soylu ayrıca CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklenirken 16 Nisan sonrasını işaret etti ve ''Kılıçdaroğlu, 16 Nisan akşamı o arkana tenekeyi takı verecekler, yallah diyecekler" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun açıklamasından dikkat çeken detaylar şöyle:

“Yüzde 10 barajının üzerine çıkabilmek için musluklardan kan akıtıp, kıymetli kardeşlerimizi tehdit eden birileri var ya, PKK'nın sözde partisi onlar. Musluklardan kan akıtıp, 'eğer oy vermezseniz sonunuz böyle olur' diyen. Çocukların okuluna adam gönderiyorlar da 'annelerinize babalarınıza selam söyleyin eğer oy vermezlerse bizim ne yapacağımızı bilirler' deyip o sabileri ürkütüyorlar, o çocukları ürkütüyorlar.

“SEN DÜŞKÜNSÜN KILIÇDAROĞLU"

Bakan Soylu, “Bu ülkeyi istila etmeye çalışan Yunan postalından biz size daha uzağız öyle mi? Ondan bizi daha tehlikeli görüyorsunuz. Şapkasında 'evet' yazan insanlar için 'onları İzmir'de Yunan'ı denize döktüğümüz gibi denize dökeceğiz' diyorsunuz. Kılıçdaroğlu, oynuyor, laf ebeliği yapıyor, 'şöyleydi de, böyleydi de' diye. Kılıçdaroğlu sana senin dilinle konuşuyorum ben, bu ülkede o adam senin partinde milletvekilliği yapacaksa sen düşkünsün Kılıçdaroğlu, düşkünsün, yazıklar olsun" şeklinde konuştu.

“O ARKANA TENEKEYİ TAKIVERECEKLER, YALLAH DİYECEKLER"

Bakan Süleyman Soylu, “Ne kadar kendini zorlarsan zorla Kılıçdaroğlu, 16 Nisan akşamı o arkana tenekeyi takı verecekler, yallah diyecekler" dedi.