BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

Şükrü Saracoğlu’nu didik didik incelediler

Avrupa Stadyum ve Güvenlik Yöneticileri Birliği (ESSMA), Türkiye Futbol Federasyonu ile yürüttüğü çalışmalar kapsamında Fenerbahçe Şükrü Sar...

Abone ol

Avrupa Stadyum ve Güvenlik Yöneticileri Birliği (ESSMA), Türkiye Futbol Federasyonu ile yürüttüğü çalışmalar kapsamında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda incelemelerde bulundu.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı 1907 Tribünü’nde düzenlenen özel toplantı ve barkovizyon gösterimi ile başlayan ziyarette; Avrupa Stadyum ve Güvenlik Yöneticileri Birliği Genel Sekreteri Dimitri Huygen, birlik üyeleri, Stat Müdürü Ayhan Bak, Kulüp Dış İlişkiler Biriminden Bora Serter ve Futbol Federasyonu Stadyum Uzmanı Buğra İmamoğulları ile E-Bilet Direktörü Mehmet Özel hazır bulundu.
Stadyum tanıtımı, barkovizyon gösterimi ve konuşmaların ardından ESSMA heyeti; Basın Tribünü ile başladıkları geziyi Saha İçi, Protokol Tribünü, Localar, Fenerbahçe Müzesi, Soyunma Odaları ve Basın Odası ile sürdürdüler. Son olarak da Stat Güvenlik Odası’nı görme şansı bulan ESSMA üyeleri, bu ziyaretin ardından stattan ayrıldı.
(İHA)