BIST 10.320
DOLAR 32,25
EURO 35,05
ALTIN 2.466,50
HABER /  DÜNYA

Şaka gibi soygun kamerada

Beyoğlu’nda geçtiğimiz günlerden gerçekleşen kuyumcu soygununun güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde soygunun şaka olduğun...

Abone ol

Beyoğlu’nda geçtiğimiz günlerden gerçekleşen kuyumcu soygununun güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde soygunun şaka olduğunu zanneden kuyumcu, ilk etapta yerinden bile kalkmıyor. Bir süre sonra olayın ciddiyetini anlayan kuyumcu, soyguncunun istediği bilezikleri veriyor.
Edinilen bilgilere göre, olay, geçtiğimiz cumartesi günü Keçeci Piri Mahallesi Mümerrih Ali Caddesi üzerinde bulunan bir kuyumcu dükkanında yaşandı. Sabah saatlerinde kuyumcuya giren eli maskeli ve silahlı bir kişi 35 adet bileziği çalarak kayıplara karıştı. Kuyumcunun güvenlik kameralarını incelen polis, soyguncunun yakalanması için çalışma başlattı.
Beyoğlu’nda yaşanan kuyumcu soygunu güvenlik kamerasına da saniye saniye yansıdı. Olay sonrası polis tarafından incelenen güvenlik kamerasında ilginç bir deta ortaya çıktı. Görüntülerde soyguncu elindeki silahı tezgahın arkasında oturan kuyumcu sahibi Osman Özgençler’in oğluna doğrultuyor. Ancak olayın şaka olduğunu zanneden genç adam ilk etapta ayağa bile kalkmıyor. Bir süre sonra soyguncunun mermiyi silahın namlusuna vermesiyle olayın ciddiyetini anlayan kuyumcu, yerinden kalkarak soyguncunun isteklerini yerine getiriyor. Bilezikleri elindeki poşete doldurtan soyguncu, kısa süre sonra kaçarak olay yerinden uzaklaşıyor.
(İHA)