BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,19
ALTIN 2.245,63
HABER /  GÜNCEL

'Su'dan çıkan kavgada kan döküldü!

Muğla'da komşular arasında çıkan su kavgasında kan döküldü. Olayda bir kişi öldü, bir kişi yaralandı.

Abone ol

MUĞLA'nın Milas İlçesi'nde, ortak su şebekesindeki fazla kullanımdan bir sitedeki iki komşu arasında çıkan kavgada 48 yaşındaki Sebahattin Özcan tabancayla vurularak öldü, oğlu 20 yaşındaki Serhat Özcan ise yaralandı. Komşu 69 yaşındaki Ruhi Erdem jandarma tarafından gözaltına alındı.

HEM BABAYI HEM OĞLUNU VURDU

Aynı sitede yaşayan Sebahattin Özcan ile komşusu Ruhi Erdem arasında ortak su şebekesindeki fazla kullanımdan bir süre önce tartışma başladı. Sebahattin Özcan, oğlu Serhat Özcan ile birlikte konuyu görüşmek için bugün saat 10.00 sıralarında, komşusu Erdem'in işyerine gitti. İkili arasındaki konuşma önce tartışmaya, ardından kavgaya dönüştü. Kavga sırasında tabancasını çeken Ruhi Erdem'in ateş açtığı Sebahattin Özcan göğsünden, oğlu Serhat Özcan da boynundan yaralandı.

YOLDA KALBİ DURDU 

İhbar üzerine işyerine gelen acil yardım ekipleri ambulanslarla Serhat Özcan'ı İzan Özel Sağlık Hastanesi'ne, baba Sebahattin Özcan'ı İzan Özel Sağlık Hastanesi'ne kaldırdı. Yolda kalbi duran Sebahattin Özcan, yapılan müdahalelere rağmen hayata döndürülemedi. Hayati tehlikesi bulunmayan Serhat Özcan, daha sonra ambulansla 75'inci Yıl Milas Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Olay yerinde gözaltına alınan Ruhi Erdem İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.