BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.421,26
HABER /  GÜNCEL

Su içmek için kalkmıştı ki

Konya’da gece su içmek için kalktığında balkondan bakarken elektrikli motosikletinin çalındığını gören şahıs, şüphelileri kovalayarak aracın...

Abone ol

Konya’da gece su içmek için kalktığında balkondan bakarken elektrikli motosikletinin çalındığını gören şahıs, şüphelileri kovalayarak aracını geri aldı.
Olay, saat 00.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Kosova Mahallesi Ünlüer Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 26 yaşındaki Murat K. uyumak için yattığı sırada su içmek istedi. Yataktan kalkarak mutfağa giden Murat K., su içtikten sonra hava almak için balkona çıktı. Evinin bulunduğu apartmanın bahçesine bakan Murat K., elektrikli motosikletinin çalındığını görünce kardeşi ile birlikte aşağıya inerek hırsızları kovalamaya başladı. Motosikletle beraber kaçmaya çalışan şüphelileri kovalayan Murat K., yanına aldığı telefonla polisi arayarak ihbarda bulundu. Yaklaşık 2 kilometrelik kovamalaca sonunda şüpheliler kaçamayacağını anlayınca Yazır Mahallesi Firuzan Sokak’ta elektrikli motosikleti bırakarak kaçmaya devam etti. Olay yerine gelen polis ekipleri, şüphelileri yakalamak için çevrede arama yaptı. Polis ekipleri elektrikli motosiklet üzerinde de incelemelerde bulundu.
Elektrikli motosikletini hırsızlardan kurtaran Murat K., “Evde yatıyordum su içmek için ayağa kalktım. Su içtim, balkona hava almaya çıktım, iki tane şahsın motosikleti aldığını gördüm, sonra kardeşimi aşağıya gönderdim. Motor var mı yok mu diye bakmasını istedim. Kardeşim motor yok deyince arkalarından koşarak buraya kadar geldik. En son 20 metre falan kaldı, motosikleti atıp kaçtılar. Yaklaşık 2 kilometre falan kovaladık” dedi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)