BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Stoch Kocaman'a OHA dedirtti!

Fenerbahçe Teknik direktörü Aykut Kocaman Miroslav Stoch'un attığı harika golün ardından çok konuşulacak bir tepkide bulundu

Abone ol

Fenerbahçe Teknik direktörü Aykut Kocaman Miroslav Stoch'un attığı harika golün ardından bugüne dek şahit olmadığımız bir sevince imza attı.

Saha kenarındaki ciddi tavrıyla dikkat çeken Kocaman, o şut gol olduğunda ilk kez güldü ama gülüşünden çok ağzından çıkan sözler ilginçti.

Takımının attığı gollerden sonra pek fazla sevinmesine alışkın olmadığımız Aykut Kocaman Miroslav Stoch'un Mersin İdmanyurdu karşısında attığı muhteşem gole tepkisiz kalamadı. Gol olduktan sonra tepkisini OHA diyerek dile getiren Kocaman'ın ilk kez bir golde bu kadar güldüğü gözlendi..

STOCH TRANSFERİ İÇİN NE SÖYLEDİ?

Fenerbahçe'nin Mersin İdman Yurdu'nu 2-1 mağlup ettiği karşılaşmada takımın ikinci golünü kaydeden Stoch, maça iyi başladıklarını belirterek, "İlk yarı iyi oynadık ve golleri bulduk. Oyunun hakimiyeti bizdeydi. İkinci yarı farklı oldu. İyi yaptığımız şeyleri bırakınca bir gol yedik. Rakip beraberliği yakalayabilirdi. O anlarda doğru futbol oynamaktan uzaklaştık. Kazanmak önemli gayeydi. Bu tip anlarda ne yapmamız gerektiğini bilmemiz gerekiyor. Perşembe günü bir maçımız daha var. Durmadan yola devam için çalışacağız." diye konuştu.

Kendisi hakkında çıkan transfer dedikoduları içinse genç oyuncu, şunları söyledi: "Bende bunları internetten okuyorum. Bana gelen offical tekliften haberdar değilim. Sizin bildiğiniz kadar biliyorum"