BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Steven Gerrard Boksörleri aratmadı

İngiltere Premier Ligi takımlarından Liverpool'un kaptanı Steven Gerrard'ın, bir barda karıştığı kavganın güvenlik kayıtları ortaya çıktı.

Abone ol

İngiltere Premier Ligi takımlarından Liverpool'un kaptanı Steven Gerrard'ın, bir barda karıştığı kavganın güvenlik kayıtları ortaya çıktı.

Gerrard kayıtlarda, Mcgee isimli bar görevlisine profesyonel boksörleri aratmayacak yumruklar atarken görülüyor.

Liverpool kaptanı Steven Gerrard, takımının Newcastle United'ı 5-1 yendiği maçtan sonra, iki de gol attığı galibiyeti kutlamak için arkadaşlarıyla bir bara gitti.

Bardaki güvenlik kamerası ise yaşananları saniye saniye kaydediyordu. 25 dakikalık kayıtların başında Gerrard, bol bol içki içip eğlenirken görülüyor. Ancak başarılı futbolcu bardaki müziği beğenmeyince, işler biranda kontrolden çıkıyor.

Gerrard, cd playerın kontrol kartını elinde tutan 34 yaşındaki Marcus Mcgee'den müziği değiştirmesini istiyor.

Mcgee, buna yaklaşmayınca yıldız futbolcunun arkadaşlarından John Doran devreye giriyor. Doran'ın, kontrol kartını elinden almak istediği Mcgee'ye saldırmasıyla Gerrard da kendisini kavganın ortasında buluyor.

Başarılı futbolcu, Mcgee'ye profesyonel bir boksör gibi ardarda yumruklar atıyor.

Arkadaşlarının Gerrard'ı sakinleştirme çabaları ile kavga son buluyor.

Olaya karışan Gerrard'ın 5 arkadaşı, suçlu olduklarını kabul etti ve kendilerine verilecek cezayı bekliyor. Liverpool kaptanı ise görüntüler ortaya çıkana kadar, kavgaya karışmadığını iddia ediyordu. Görüntülerin ardından, Gerrard'ın ifadesini değiştirip değiştirmeyeceği merakla bekleniyor.