BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Chelsea eski hocasına acımadı

Amerika Birleşik Devletleri'nde düzenlenen 'World Football Challenge'da Chelsea, eski teknik direktörü Jose Mourinho’nun takımı Inter’i yendi.

Abone ol

Avrupa'nın üç büyük takımı Chelsea, Inter ve Milan ile Meksika'dan Club America'nın katıldığı Amerika Birleşik Devletleri'nde düzenlenen 'World Football Challenge'da Chelsea, Inter'i 2-0 yendi.

Pasadena'da oynanan maçın gollerini 11. dakikada Drogba ve 50. dakikada penaltıdan Lampard kaydetti. Turnuvada daha önce oynanan maçta Club America ile Inter 1-1 berabere kalmış ve Meksika ekibi penaltılarla galip gelmişti.

Inter Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun eski takımı Chelsea ile ilk kez karşı karşıya gelmesi ve sahadan yenik ayrılması maçın ilginç özelliklerindendi.

Değişik bir puanlamanın uygulandığı organizasyonda gol başına da takımlar 1 puan kazanıyor. Böylece Inter'i yenen Chelsea, 5 puana ulaşmış oldu.

Turnuva NTV Spor'dan canlı olarak yayınlanıyor. Cumartesi sabaha karşı 03.00'te Milan-Chelsea ve Pazar 24.00'te Inter-Milan karşılaşmaları NTV Spor'da futbolseverlerle buluşacak.