BIST 9.091
DOLAR 32,38
EURO 35,02
ALTIN 2.325,50
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Stephen Hawking'in talebine ünlü isimlerden destek

Dünyaca ünlü İngiliz fizikçi Stephen Hawking, mekanik sesini değiştirecek. Stephen Hawking'in bu talebine, dünyaca ünlü isimlerden destek geldi. Bill Gates, Liam Neeson ve Anna Kendrick, Hawking'in yeni sesi olmak istediklerini belirtti.

Abone ol

Dünyaca ünlü İngiliz fizikçi Stephen Hawking, mekanik sesini değiştirecek. Stephen Hawking'in bu talebine, dünyaca ünlü isimlerden destek geldi.  Bill Gates, Liam Neeson ve Anna Kendrick, Hawking'in yeni sesi olmak istediklerini belirtti.

STEPHAN HAWKİNG'İ CANLANDIRAN OYUNCU DA TALİP OLDU

Hawking'in çağrısına kayıtsız kalmayan bir başka isim ise İngiliz fizikçinin hayatını konu alan 2014 yapımı The Theory of Everything isimli filmde Hawking'i canlandıran Even Eddie Redmayne oldu.

Bu çağrı ve ünlü isimlerden gelen talep, İngiliz hayır organizasyonu Comic Relief'in projesinin ürünü. 1985 yılında kurulan Comic Relief'in en dikkat çekici faaliyetlerinden biri olan Red Nose Day'e (Kırmızı Burun Günü) dikkat çekmek için kolları sıvayan STK, gündem yaratan bu video yayınladı. Yani Hawking'in sesine pek çok kişi talip olsa da ünlü fizikçinin kendisiyle özdeşleşen mekanik sesini duymaya devam edeceğiz.