BIST 9.961
DOLAR 32,40
EURO 34,79
ALTIN 2.433,80
HABER /  MEDYA

Star'da şok üstüne şok! Biri gitti biri yolda...

Star Gazetesi'nde Mustafa Karaalioğlu operasyonu sonrasında isyan çıktı. İbrahim Kiras Star Gazetesi'nden istifa etti, Elif Çakır da yolda.

Abone ol

İNTERNET HABER - Star Medya Grubu patron Ethem Sancak'ın yaptığı 3'lü zirve operasyonunun ardından şok üstüne şok yaşıyor. Arka arkaya tepki istifaları gelmeye başladı.

İlk gün Star'ın önemli yazarlarından Hakan Albayrak, Mustafa Karaalioğlu, Mehmet Ocaktan ve Yusuf Ziya Cömert'in işlerine son verilmelerine tepki koyup istifa etmişti.

STAR'I BIRAKTIM

Bugün bir isim daha istifasını verdi. Bu isim de gazetenin etkin isimlerinden İbrahim Kiras oldu. İstifa ettiğini twitter hesabından açıklayan İbrahim Kiras şunu yazdı;

-"Star'ı bıraktım. Üçüncü şahıslara duyurulur."

screen-shot-2014-11-26-at-3.24.20-pm.png
İbrahim Kiras ayrılığının gerekçesini not düşmedi. Tahminler Ethem Sancak operasyonuna tepki olarak istifa ettiği yönünde. Star Gazetesi'nden yeni istifaların da yolda olduğu söyleniyor.

ELİF ÇAKIR MUAMMASI

Star Gazetesi'nin başörtülü yazarlarından Elif Çakır'ın durumu da tam bir muammaya döndü.
Elif Çakır şok operasyonun ardından 'izne çıktığını' twitter hesabından duyurdu. Bu mesaj işine son verildiği dedikodularına sebep olunca attığı twiti sildi. Çakır'ın gazetedeki son durumu tam olarak bilinmiyor.

İbrahim Kiras'ın istifa ettiği twitini hemen hesabından retweet eden Elif Çakır, kendi durumuna ilişkin sessiz..

HAZMEDEMİYORUMelif-çakir.jpg

Elif Çakır, Ethem Sancak'ın yaptığı operasyona tepki gösterip twitter hesabından şunları yazmıştı;

*"Çok derinden bir hayal kırıklığı içindeyim. Sözün bittiği yeri gördüm. Ahde vefa kocaman bir yalanmış. Yollar ayrılır da usül bu mu olmalıydı?

*İsmini anmak istemiyorum Ahlaksızca atılan "pazartesiyi bekleyin" twetinden sonra bu Mustafa abilere yapılan nasıl yorumlanır?

*Mustafa Karaailoglu, Yusuf Zıya Cömert, Mehmet Ocaktan.. Üç kahraman isim.. Kim hangi çamuru atarsa attığıyla kalır..

*Meğer ne çok 17 Aralık kahramanı varmış. Ortalık utanması olmayan sahte kahraman doluymuş da haberimiz yokmuş! Haya ediyorum

*Mustafa abilere yapılanlar hepimize yapılmıştır.. Güven duygumuz zedelendi.. Vicdanımız yaralandı! Ben bu yaşananları kaldıramıyorum."

NİYE KOVULDULAR? PERDE ARKASINDA NE VAR?
AK PARTİ KENDİ ÇOCUKLARINI TASFİYE Mİ EDİYOR? MUHAFAZAKAR MEDYADA BOMBA ETKİSİ YARATAN YAZI (TIKLA OKU)

mustafa-karaalioğlu-olayinin-perde-arkasi.jpg