BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Star yazarından Zaman'a sert şehit eleştirisi

Star yazarı Fadime Özkan, şehit cenazelerini seçim sandığına benzeten Zaman gazetesinin mizah dergisi Püff'ü yaylım ateşine tuttu.

Abone ol

"Şehitten mizah çıkarabilen Zaman!" başlıklı bugünkü yazısında Zaman'a ateş püsküren yazar, "İyi ki cehennem var!" ifadelerini kullandı.

Zaman gazetesinin mizah dergisi Püff'ün son sayısında şehitlere yönelik saygısızlığı Star yazarı Fadime Özkan'ı adeta çileden çıkardı.

Zaman'ın mizah eki Püff'ün kapağı ortalığı karıştıran karikatürüne tepki gösteren yazar, yazısının başında  "Fethullah Gülen terör örgütünün PKK terör örgütüyle kurduğu ölümcül işbirliği en korkunç, en ahlaksız, en Allahsız yüzüyle dün Zaman gazetesinin “mizah” eki Püff’de görünür oldu." diye yazdı.

Karikatürü zelil ve alçakca olarak niteleyen Özkan, PKK terörünü meşrulaştırmakla suçladığı cemaatin gazetesinin, terörle mücadele için meşru hakkını kullanan devleti-hükümeti suçladığını savundu.

Şehit cenazelerini mizah malzemesi yaparak Zaman'ın PKK'yı akladığını iddia eden yazar, sert eleştirilerine böyle devam etti:

"İYİ Kİ CEHENNEM VAR"

"Parasını çocuğunu duasını (ç)aldıkları dindar insanlara karşı hem alçakça saldırıya geçerek, hem PKK-HDP ile açıktan iş tutup hem de bu aziz milletin şehit acısıyla dalga geçerek!

Yazıklar olsun bile denemeyecek bir seviye bu.

Kaybettiği canlara ağlayan toplumu terörize etmek için taammüden yapılmış ağır bir tahrik bu. Bir tür terör saldırısı.

Hukuki ve toplumsal düzlemde yapılacak olan mutlaka yapılmalı Zaman grubuna karşı.

Ama bu ağır tahrik karşısında inanan insanı mutmain edecek tek şey var.

İyi ki cehennem var!"

ekran-resmi-2015-08-03-13.53.34.png