BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Sporcuları herkesin içinde tokatladı

Erzincan'da yapılan güreş müsabakalarına sporculardan çok güreş antrenörü damgasını vurdu.

Abone ol

Müsabakalarda sporcularının yenilmesini veya tuş olmasını gururuna yediremeyen Muş Gençlik Spor İl Müdürlüğü antrenörü Nazir Işık, sporcuları çok sayıda seyirci gözü önünde tokatladı. 

Erzincan'da 14-16 Ocak 2011 tarihleri arasında düzenlenen 13-14 yaş Yıldızlar Güreş müsabakalarına güreşçilerden çok bir antrenörün sporcuları tokatlaması damgasını vurdu. 13 Şubat Spor Salonu'nda 3 gün süresince düzenlenen müsabakalara 23 ilden 300 sporcu katıldı.

Büyük çekişmelere sahne olan müsabakalarda 12 sporcu ile şampiyonaya katılan Muş Gençlik Spor İl Müdürlüğü sporcularından biri başarılı olurken, diğer sporcuların minderdeki başarısızlıkları antrenörlerinin sert tepkisine neden oldu.

Işık, minderde başarılı olamayan sporcularına önce hakaret etti sonra da tokatladı. Defalarca bu hareketini tekrarlayan antrenörün 12 sporcusundan sadece biri müsabakalarda derece yaptı.

TOKAT ATTI KULAK ÇEKİLDİ

Güreşseverlerin gözü önünde sporcularını tokatlayan ve kulaklarını çeken antrenör Nazir Işık şaşkınlık oluştururken, Işık'ın tavırları 3 gün süren bölge güreş müsabakalarına adeta damgasını vurdu. Grekoromen ve serbest dalda gerçekleştirilen müsabakalar sonunda sporculara ödülleri verildi.