BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,75
ALTIN 2.396,66
HABER /  DÜNYA

Sponsor yarışına F.Bahçe de dahil oldu

Ezeli rakipleri Galatasaray ve Beşiktaş’ın sponsor atağına Fenerbahçe’den yanıt geldi. Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı’na, Asbaşkan İsfend...

Abone ol

Ezeli rakipleri Galatasaray ve Beşiktaş’ın sponsor atağına Fenerbahçe’den yanıt geldi. Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı’na, Asbaşkan İsfendiyar Zülfikari’nin sahibi olduğu Turkuaz Petrol sponsor oldu. Anlaşmanın imzalanmasının ardından Başkan Aziz Yıldırım, potadaki marifetlerini gösterdi.
Sarı-lacivertli takım ile Turkuaz Petrol arasındaki sponsorluk anlaşması, Fenerbahçe Ülker Sports Arena Enerji Salonu’nda düzenlenen basın toplantısıyla imzalandı. Bu anlaşmayla Turkuaz Petrol, Kadın Basketbol Takımı formasındaki yerini aldı.
Toplantıya Başkan Aziz Yıldırım, yöneticiler, Turkuaz Petrol adına ve aynı zamanda Asbaşkanlardan İsfendiyar Zülfikari, Kulüp CEO’su Hasan Yılmaz, Kadın Basketbol Takımı oyuncuları ile teknik ve idari kadrosu katıldı.

CEO HASAN YILMAZ: "DİĞER ŞİRKETLERE ÖRNEK OLSUN"
Toplantıda ilk olarak söz alan kulüp CEO’su Hasan Yılmaz, "Fenerbahçe deyince akla önce futbol geliyor ama Fenerbahçe Türkiye’nin en köklü, en başarılı, en yaygın, olimpiyatlara en çok sporcu gönderen kulübü. 200 teknik adam, 2000’den fazla sporcuyla 9 branşta mücadele ediyor. Fenerbahçe, amatör branşlara büyük destek veriyor. Futbol haricinde ciddi gelirleri yok ama bu yatırımların da yapılması gerekiyor. Fenerbahçe bu yatırımları öz kaynaklarıyla, yöneticilerinin özverileriyle ve sponsorlarıyla yapıyor. İyi ki da yapıyor, çünkü başarılar ortada" dedi.
Amatör takımların başarılarını sıralayan Yılmaz, "Bu da gösteriyor ki doğru stratejiler uygulandığında ülkemizin çok büyük bir potansiyeli var ve şükürler olsun ki bunun bilincinde olan işadamlarımız ve şirketlerimiz var. Onlar bize büyük destek oluyor. Kadın Basketbol Takımımıza Turkuaz Petrol sponsor oluyor. Kendilerine ve İsfendiyar Bey’e çok teşekkür ediyorum. Bu sponsorlukla Turkuaz Petrol sadece kadın basketbolu değil, Türk Sporunu, amatörleri ve olimpiyat ruhunu da desteklemiş oluyor. Bu sponsorluğun diğer şirketlere örnek olmasını istiyorum. Takımımızın, Turkuaz formasıyla başarılarını devam ettirmesini diliyorum" diye konuştu.

İSFENDİYAR ZÜLFİKARİ: "BU BAŞARININ BİR PARÇASI OLMAK İSTEDİK"
Törende Turkuaz Petrol adına konuşan Asbaşkan İsfendiyar Zülfikari ise kendisine verdiği destek nedeniyle Başkan Aziz Yıldırım ve yönetici arkadaşlarına teşekkür ederek sözlerine başladı. Zülfikari, "Turkuaz Petrol olarak çok başarılı bir organizasyonun parçası olmaktan gurur duyuyoruz. Takımımız, son 8 yılın şampiyonu, Avrupa’da geçen senenin finalisti, Avrupa’daki en başarılı Türk takımı. Yurt dışında Türkiye’yi en iyi temsil eden takım. Bu başarının bir parçası olmak istedik. Başarılarının daim olmasını dilerim" dedi.
Törenin ardından FB TV kameralarına da konuşan Zülfikari, "Bundan sonra her şey oyuncularımıza kaldı. Türkiye’nin en güçlü takımını oluşturduk. Bundan sonra bu takımı Türkiye’de şampiyonluk kesmez, Avrupa’da şampiyonluk gelmesini bekliyoruz. Takımımız, tüm Türk takımlarını temsil ediyor" diye konuştu.

BAŞKAN VE YÖNETİCİLER POTAYA ATIŞ YAPTI
Konuşmaların ardından taraflar, sponsorluk anlaşmasına imzaları attı. Törene katılan yöneticiler Kadın Basketbol Takımı ile toplu hatıra fotoğrafı çekiminin ardından, Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler basket potasına serbest atışlar yaptı. Tören, Potanın Kraliçeleri ile basın mensupları arasında yapılan ödülle serbest atış yarışmasıyla sona erdi.

AZİZ YILDIRIM: "İSFENDİYAR BEY’İN EMENİKE’NİN BONSERVİSİNE DE KATKISI OLDU"
Törenin ardından basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Başkan Aziz Yıldırım, Asbaşkan İsfendiyar Zülfikari’nin sadece amatör branşların ihtiyaçlarına cevap vermediğini hatırlatarak, "Kendisi profesyonel takımdaki bazı ihtiyaçlara da yardımcı oluyor. En son olarak Emenike’nin alınmasında bonservisinin ilk taksitine katkı yapan arkadaşlardan biridir. Kendisine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
(İHA)