BIST 9.895
DOLAR 32,47
EURO 34,71
ALTIN 2.433,07
HABER /  GÜNCEL

Söz dizisi sarı komutan Yavuz öldü mü?

Söz dizisi sezon finali ile 11 Haziran akşamı sezonun son bölümünü ekrana taşıyacak. Geçtiğimiz haftalarda ağır yaralanan Bahar’ı hastaneye götürmek için elinden geleni yapan Yavuz Üsteğmen büyük mücadelesine bu hafta da mücadele edecek. Peki, Yavuz’un çabası Söz dizisinin sezon finalinde Bahar’ı kurtarmaya yetebilecek mi?

Abone ol

Söz fragman videosu ile sezon finalinde timin zorlu dakikalar yaşamaya devam edeceğini gösterdi. Başlarına gelen olaylardan kurtularak rahat bir nefes almak isteyen Yavuz, Bahar’ın yaralanmasının ardından büyük panik yaşayacak. İşte Söz’ün 11 Haziran akşamı ekranda olacak bölümünde yaşanacaklar 

SÖZ DİZİSİ SEZON FİNALİ ÖZETİ

Yavuz, yaralanan Bahar’ı hastaneye yetiştirmek için var gücüyle uğraşırken tim Derman’ın peşine düşmüştür. Derman yurtdışına kaçmak için hazırlık yaparken ölümle pençeleşen Bahar’ın acısıyla Yavuz artık bambaşka bir yola gireceğini anlamıştır. Merve’nin ardından Bahar’ı da kaybetme ihtimali bile Yavuz’u kahreder. Yavuz onu bu halde gördüğünde yapmak istediği tek bir şey vardır. Derman’ı bulmak. Derman tam kurtuldum zannederken, artık üniformasıyla birlikte hayatını da vermeye hazır olan Yavuz hiç beklemediği bir anda onun karşısına çıkar. Tam o sırada Yavuz’un aldığı haber namlunun ucundaki Derman’la birlikte herkesi şok edecektir.