BIST 9.645
DOLAR 32,53
EURO 34,83
ALTIN 2.428,60
HABER /  MEDYA

Söz dizisi bugün neden yok, yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Pazartesi akşamlarının nefes kesen dizisi Söz bu hafta yeni bölüm neden yok var mı? Söz 66.bölüm fragmanı yayınlandı mı ? Söz 66.bölüm 31 aralık pazartesi günü neden yayınlanmıyor.

Abone ol

Her hafta pazartesi akşamları Star Tv ekranlarında yayınlanan Söz dizisi bu hafta yeni bölüm neden yok ? Neden yayınlamadı sorusu akıllara geldi. İşte bu sorunun cevabı.

Söz 66.bölüm 31 Aralık yeni bölüm neden yayınlanmadı. Söz bu hafta yılbaşı dolayısıyla yeni bölüm ile izleyicileri ile buluşamıyor.Söz dizisi yeni bölümü 7 Ocak 2019 Pazartesi akşamı 66.bölüm ile Star Tv ekranlarında.

SÖZ DİZİSİ NEDEN YAYINLANMADI?

Çukur neden yok? Gülse Birsel şu sözlerle açıkladı, "Malumunuz her Ocak ayının ilk 1-2 haftası, diziler yayına ara verir. Bunun sebebi Ocak ayının başında TV kanallarında reklam olmamasıdır. Bu yıl ise reklam durumu biraz daha sıkıntılı imiş. Bu sebeple, TRT hariç tüm kanallar bir araya gelip 21 Ocak haftasına kadar hiçbir dizinin yeni bölümünü yayınlamama konusunda ortak karar aldı. Yani biraz hasret kalacağız. 23 Ocak Çarşamba gününden itibaren yine her hafta beraberiz!" dedi.

Söz dizisinde geçen bölümlerde neler yaşandı ?

Yavuz’un yoluna çıkmasını engellemek isteyen Sami, Yavuz’a değil en yakınlarına zarar vermek için harekete geçmiştir. Tamirhaneye yapılan saldırıda Yavuz’un yetişme çabalarına rağmen Kopuk’u almayı başarırlar.

Tim, Karabatak’ı almak için yabancı üssün kapılarına dayanır. Karabatak’ı almak için canlarını bile vermekten çekinmeyeceklerini de üs bölgesindeki tüm askerlere ilan ederler: Ölmek var Karabatak’ı almadan dönmek yok…

Tim’in bu kararlılığı Dragan ve üs bölgesi komutanını tedirgin eder. Bir an önce kurtulmak için bir plan yapmaları gerekmektedir. Dragan’ın yapacağı bu plan Karabatak’ı ölümle burun buruna getirir. Ama Karabatak bir yemin etmiştir. Şero’yu öldürmeden ölmeye niyeti yoktur.

Sami elinde tuttuğu Kopuk için Yavuz’dan bütün zararını karşılamasını ister. Ama en yakınındakilere zarar gelmemesi için Yavuz’un neler yapabileceğini bilmemektedir. Kopuk’un hayatını tehlikeye atan Sami ve ekibi, hayatlarının dersini alacaktır. 

Bombalı saldırının faillerini yakalamak için kendi hayatını feda eden Karabatak, ölümle burun burunadır. Tim onu kurtarmak için son bir hamle yapar ama bu hamle Karabatak’ı kurtarmaya yetmez. Teröristlerin eline geçen Karabatak’ın kimliği deşifre olmuştur.