BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,86
ALTIN 2.435,69
HABER /  MEDYA

Çukur hayranlarına kötü haber 45. yeni bölüm neden yok ne zaman?

Her bölümü büyük bir heyecanla izlenen Çukur dizisi bu akşam yayınlanmayacak. Hayranları bu akşam Çukur son bölümünün neden yayınlanmadığını merak ediyor. İşte dizinin fanatiklerinin merak ettiği tüm detaylar.

Abone ol

Pazartesi gecelerinin vazgeçilmez dizileri arasında yer alan Çukur son bölüm bu akşam yayınlanmayacak. Bunun sebebini ise geçtiğimiz günlerde senarist Gülse Birsel açıklamıştı. Birsel sadece Çukur'un değil TRT1 hariç kanallardaki tüm diziler 3 hafta boyunca yeni bölüm yayınlamama kararı aldı.

Çukur neden yok? Gülse Birsel şu sözlerle açıkladı, "Malumunuz her Ocak ayının ilk 1-2 haftası, diziler yayına ara verir. Bunun sebebi Ocak ayının başında TV kanallarında reklam olmamasıdır. Bu yıl ise reklam durumu biraz daha sıkıntılı imiş. Bu sebeple, TRT hariç tüm kanallar bir araya gelip 21 Ocak haftasına kadar hiçbir dizinin yeni bölümünü yayınlamama konusunda ortak karar aldı. Yani biraz hasret kalacağız. 23 Ocak Çarşamba gününden itibaren yine her hafta beraberiz!" dedi.

ÇUKUR SON BÖLÜM NE OLACAK?

Çukur 2. sezon 15. bölümünde Çukur’da büyük kayıp yaşayan Çeto ve Mahsun, geri çekilince Çukur’a Koçovalıları sokmamak için bir yol arıyor. Aradığı yardımı bulan Çeto ikna turlarına başlıyor. Ormanda bekleyen Yamaç’ı kötü bir sürpriz bekliyor. Yamaç’ın beklediği buluşma gerçekleşse de gelen aracın farları kapanmayınca Yamaç sinirlenmeye başlıyor. Hiç beklemediği anda kurşun yiyen Yamaç sadece neden diye sorabiliyor. Yamaç, ikinci kurşunu yedikten sonra ayağa kalkmaya çalışsa da bu sadece işleri daha kötüye götürüyor. Yamaç, yuvarlamaya başlarken anılarını hatırlıyor ve düştüğü yerde kalıyor. Sosyal medyada ise araba farının ışığında silüeti görünen kişinin Medet olduğu iddiası ortaya atıldı. Diğer bir ihtimal ise, bugüne kadar ortaya çıkmayan Selim'in oğlu Akın Koçovalı'nın Yamaç'ı vurduğu şeklinde oldu.