BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Sosyete güzeli Ceyda kansere yenik düştü

Boşandığı İranlı işadamından aldığı 140 milyon TL boşanma tazminatıyla adını duyuran Ceyla Gölcüklü, kansere yenik düştü.

Abone ol

Boşandığı İranlı işadamı Shery Shahnavaz’dan aldığı 140 milyon TL boşanma tazminatıyla adını duyuran Ceyla Gölcüklü (38), pankreas kanserine yenik düştü. Tedavi için 3 ay önce Amerika’ya giden ancak doktorların “Maalesef hastalığın son evresindesiniz” sözleriyle Türkiye’ye dönmek zorunda kalan Gölcüklü, 14 gündür Amerikan Hastanesi’nde yatıyordu.

CAYDA GÖLCÜKLÜ'NÜN ALBÜMÜNDEN
 
Ağrıları yüzünden 6 gündür ilaçla uyutulan Gölcüklü’nün dün beyin ölümü gerçekleşti. Ailesinin, yaşama bağlandığı makinenin fişinin çekilmesine bir süre izin vermediği Gölcüklü gece geç saatlerde yaşamını yitirdi. Acı haber üzerine başta aile üyeleri olmak üzere cemiyet hayatının tanınmış simaları ardı ardına hastaneye akın etti.

BANKADA MEMURDU

 Gölcüklü’nün banka memurluğundan sosyeteye uzanan öyküsü şöyle: Üniversiteden mezun olduktan sonra Interbank Genel Müdürlüğü’nde işe başladı.

Bankanın müşterilerinden olan uluslararası petrol şirketi ETI’nin patronu Shery Shahnavaz ile 1993 yılında bankada tanıştı.
3 ay sonra da onunla nikah masasına oturdu. 17 Eylül 1994’te Londra’da Grovenor House’da evlenen çift, bir süre Londra’da yaşadı ve kızları Lara dünyaya geldi. 11 yıl süren evliliklerinin ardından çift 2005’te Londra’da boşandı.

BOŞANINCA 140 MİLYON TAZMİNAT ALDI

Mahkeme eşinin şahsi servetinin yarısını Gölcüklü’ye verdi. Böylelikle, Bolten Garden’daki ev, hisse senetleri ve nakit paradan oluşan yaklaşık 140 milyonluk bir servetin sahibi oldu. Serveti hakkında konuşmaktan kaçınan sosyetik güzel “Evlenmeden önce de zengin bir kadındım, ailemin maddi durumu gayet iyiydi” diyordu. Bodrum’daki Halikarnas Disko’nun mülkü, Muğla’da bir zeytinyağı fabrikası, Gökova ve Marmaris’te yüzlerce dönüm değerli arazilerinin olduğu biliniyordu.

ZEKİ TANYELİ YIKILIDI

Ceyla Gölcüklü, Shery Shahnavaz’la olan evliliğinden dünyaya gelen 15 yaşındaki kızı Lara’ya çok düşkündü. Kızı için bir daha evlenmeyi düşünmediğini söyleyen Gölcüklü bütün seyahatlerinde Lara’yı yayından ayırmıyordu. Ceyla Gölcüklü’nün ismi evliliğini noktaladıktan sonra işadamı Zeki Tanyeri ile gündeme geldi. 5 yıldır birlikte olan ve zaman zaman ayrılan çift kavgalarıyla sık sık gündeme geliyordu. Acı haber üzerine Zeki Tanyeri’nin yıkıldığı öğrenildi.