BIST 9.530
DOLAR 32,50
EURO 34,84
ALTIN 2.479,62
HABER /  MEDYA

Sosyal medyadaki bu kare gerçek mi?

AK Partili kadının 'hülooğğğğ' çığlığının Kelime Oyunu'nda sorulduğuna dair sosyal medyada yayılan bu kare gerçek mi?

Abone ol

İNTERNETHABER / ÖZEL İÇERİK
Sosyal medya üzerinden yayılan bir fotoğraf yine merak konusu yarattı. Bloomberg HT ekranlarında yayınlanan Kelime Oyunu yarışmasında "Bir coşku nidası" sorusu adı altında "Hüloooğğğğ" yanıtının verdildiği iddia edildi.

Daha önce Gezi Parkı direnişine destek için hazırladığı ince sorularla dikkatleri üzerine çeken sunucu Ali İhsan Varol'un yine ilginç bir protesto ile ekran karşısına geçtiği belirtildi.

BİR COŞKU NİDASI: HÜLOOĞĞĞ 

Facebook ve Twitter üzerinden paylaşıma açılan ancak gerçekliği henüz bilinmeyen 'Kelime Oyunu' yarışmasından bir fotoğrafta, yarışmacıya "Bir coşku nidası" soruluyor. Bu soruya verilen yanıt da AK Parti'nin Kazlıçeşme mitinginde bir kadının attığı sevinç çığlığı "Hüloooğğğ" oluyor.

GERÇEK Mİ DEĞİL Mİ?

Sosyal medyada elden ele gezen ancak 'Kelime Oyunu' programının arşiv görüntülerinde bulunamayan bu karenin gerçek olup olmadığı ise merak konusu oldu.

İŞTE O KARE

1059041_362972510492428_241334292_n.jpg 

BAZI ŞEYLERİ RİSKE ATTIM 

Programında yaptığı Gezi Parkı protestosunun ardından işsiz kalacağı söylentileri de yayılan sunucu Ali İhsan Varol, dün Milliyet gazetesine verdiği röportajda "Bazı şeyleri riske atarak yaptığım bir şeydi" demişti.

"Kelime Oyunu'yla başlamadım hayatıma, onunla da bitirebileceğimi zannetmiyorum" diyen Varol, işini kaybetmekten korkmadığını da dile getirmişti.

İŞTE KELİME OYUNUNDA SORULAN VE GÜNDEM OLAN DİĞER SORULAR:

Bir televizyon kanalına yakışan en güzel ad: HALK
Baş Belası olarak tanınan bir sosyolog ağ ve mikroblog sitesi: TWITTER
Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının 28. maddesi 'Hürdür, sansür edilemez" ifadesi ile yer alan olgu: BASIN
Bütün siyasi yetkileri kendinde toplamış kişi: DİKTATÖR