BIST 10.915
DOLAR 32,22
EURO 35,02
ALTIN 2.504,96
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Sosyal medyada bir pusulanız olsun

Sosyal Medya kullanıcısı kurumların Facebook üzerinden 'en etkin ve doğru' şekilde sonuç almalarının yolunu gösterecek olan site 'Thesociallab.net' yayında

Abone ol

Günümüzde, firmaların hedef kitleleriyle yeni ve en etkin buluşma noktası olan sosyal medya da yer almaları kadar, hiç şüphesiz ki sosyal medyayı doğru şekilde kullanabilmeleri de büyük önem taşıyor.

İşte bu noktada devreye giren "thesociallab.net" kurumların Facebook sayfalarını doğru, etkin ve güvenilir yollarla kullanabilmeleri... Ve sağlıklı ölçümlemeler yapıp pazarlama stratejilerini hazırlayabilmeleri adına bir nevi pusula görevi görüyor.

Tunada ekibinin yarattığı "Thesociallab.net" in ölçümlemelerinin şekillendiği "Thesociallab Analytics" programı sayesinde kurum yöneticileri Facebook sayfalarını ve kullanıcı alışkanlıklarını daha yakından tanıma imkanı buluyorlar.

"Thesociallab Analytics" kullanıcılarına;

Fan sayfasına ait fan sayılarındaki günlük, haftalık, aylık detaylı artış yada azalışları,

Kullanıcılara ait yaş , cinsiyet , konum vb. bir çok bilgiyi,

Kullanıcıların aktifliklerini,

Gönderilmiş olan postların kalitelerini,

Fan sayfanıza yapılmış paylaşımlara alınan tepkileri (yorum , beğeni)

Verilerin tamamını PDF olarak indirme imkanını

Facebook Sayfası Kalite Puanı (FANMETER) vb. gibi birçok detaylı analize ulaşma imkanını sunuyor.

Thesociallab.net'in diğer bir uygulaması olan "FPM" programı sayesinde ise kurum yetkilileri Facebook üzerinden "admin vermeksizin" %100 güvenli bir şekilde Facebook Fan sayfalarını yönetebiliyorlar.

"Thesociallab FPM" kullanıcılarına ;

Fan sayfanızı yönetmesi için Adminler , Editörler , Moderatörler tanımlayabilirsiniz.

Tanımladığınız üyelere yetiler verebilir , yetkilerini kısıtlayabilirsiniz üstelik Facebook.com'dan adminlik vermeden

Durum mesajı, link, resim, album- video upload payalaşabilir

Zamanlanmış gönderiler hazırlayabilir kullanıcılara istediğiniz saat ,gün hafta , ay yada yıllarda mesajlar gönderebilir. Periyodik paylaşımlar oluştururabiisiniz.

Tunada yetkilileri "Thesociallab.net" sitesi ile Facebook'un gücüne inanıp onu etkin kullanmak isteyen kurum ve kuruluşların çözüm ortağı olmaya hazırlanıyor.

Ve yurtdışında "Thesociallab.net"e eşdeğerli tek bir program bulunduğunu,Türkiye'de ise henüz rakipsiz olduklarını vurguluyarak programdan faydalanmak isteyen kurumları thesociallab.net üzerinden detaylı bilgi almaya davet ediyor.

1 Ocak 2012'ye kadar tüm hizmetler ücretsiz...