BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,78
ALTIN 2.400,59
HABER /  GÜNCEL

Sosisli tecavüzün cezası kesildi

Antalya'da evine girdikleri 27 yaşındaki H.D.'ye tecavüz edip cinsel organına sosis sokan zanlıların cezası kesildi

Abone ol

Antalya'da evine girdikleri 27 yaşındaki H.D.'ye tecavüz edip cinsel organına sosis sokan 34 yaşındaki S.Ç. 21 yıl, 18 yaşındaki A.A.Ç. ise 14 yıl hapis cezasına çarptırıldı

S.Ç., 1 yıl önce Dutlubahçe Mahallesi'nde oturan H.D.'nin evinin kapı zilini çaldı. Kadının "Kim o" sözlerine "Alt komşunuz" karşılığını veren S.Ç., kapıyı açan H.D.'nin üzerine çullanarak içeri soktu. H.D.'yi banyoya götüren S.Ç., tecavüze yeltendi fakat ereksiyon olamadı.

Bunun üzerine apartman girişindeki otomobilde bekleyen amcasının oğlu olan ve o tarihte 17 yaşındaki A.A.Ç.'yı çağırdı. H.D.'nin yine kabul etmemesi üzerine döverek amcasının oğlu ile birlikte olmasını sağladı.

SOSİSİ YEDİ

Daha sonra mutfağa giden S.Ç., buzdolabından aldığı sosisi H.D.'nin cinsel organına soktu ve A.A.Ç. da bu sosisi yedi. Sosisin bitmesi ardından S.Ç. yeniden H.D. ile birlikte olmaya çalıştı, yine ereksiyon olamayınca iki kişi evden ayrıldı.

İki kuzenin evden ayrılmasından sonra karakola giden H.D., şikayetçi oldu. S.Ç.'nın tutuklu, kuzeni A.A.Ç.'nın tutuksuz yargılandığı davada 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi karar verdi.

'Cinsel saldırı', 'konut dokulmazlığını ihlal' ve 'hürriyeti yoksun bırakmak' suçlamalarından S.Ç. 21 yıl, 1.5 ay ve A.A.Ç. ise 14 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme tutuksuz yargılanan A.A.Ç.'nın da tutuklanmasına karar verdi. Her iki sanığın avukatlarının temyize başvuracağı belirtildi

ÖLECEĞİNİ ÖNCEDEN BİLDİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Muğla'nın Bodrum İlçesi Yalıkavak Beldesi'nde oynadığı halı saha maçının devre arasında arkadaşlarına ''Yarın cumaya gelmezsem merak etmeyin. Kendimi iyi hissetmiyorum. Belki ölebilirim'' diyen müteahhit Erkan Sertkaya, 10 dakika sonra yere yığıldı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen 49 yaşındaki Erkan Sertkaya, olay anında hayatını kaybetti.

Yalıkavak'ta villa ve otel inşaatı yapan İstanbullu müteahhit evli ve bir çocuk babası Erkan Sertkaya, önceki gece (perşembe) saat 22.00'de Gökçebel Mevkii'ndeki Halil Spor Center'de halı saha maçı yapmak için arkadaşlarıyla buluştu. Kalecilik yapan Sertkaya maçın devre arasında arkadaşlarına Yarın cumaya gelmezsem merak etmeyin. Kendimi iyi hissetmiyorum. Belki ölebilirimö dedi.

Arkadaşlarının şaka yaptığını sandığı Erkan Sertkaya, maçın 2'nci yarısında 10 dakika geçtikten sonra birden durduğu kalenin önünde yere yığıldı. Arkadaşlarının şaşkınlık içinde yardım etmeye çalıştığı Sertkaya çağırılan ambulansla hemen Üniversal Hospital Bodrum Hastanesi'ne kaldırıldı. Erkan Sertkaya'nın kalp krizi geçirdiği ve olay sırasında hayatını kaybettiği belirlendi.

Erkan Sertkaya'nın ani ölümü nedeniyle son derece üzüntülü olduğunu belirten Burhan İnan Erkan Ağabey gündüz tüm arkadaşları gibi beni de telefonla arayarak halı saha maçına davet etti. Maç öncesi de midesinde yanma olduğunu, kendini iyi hissetmediğini söylemiştiö dedi.

Erkan Sertkaya'nın maç sırasındaki son görüntülerini cep telefon kamerasıyla çeken Yalıkavak Belediyespor'un futbolcusu 19 yaşındaki Bünyamin Demirci de Maçta babam da oynuyordu. Onları izlemeye gelmiştim. Gözlerimizin önünde aniden yere yığıldı. Çok üzgünüzö diye konuştu.

Erkan Sertkaya'nın cenazesi eşi ve kızı tarafından toprağa verilmek üzere İstanbul'a götürüldü.

20 METRE YÜKSEKLİKTEN YERE ÇAKILDI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Muğla'nın Fethiye ilçesinde yamaç paraşütüyle atlayış yaptıktan kısa bir süre sonra yere düşen Hollandalı turist, yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Hollandalı arkadaşlarıyla birlikte yamaç paraşütü eğitimi almak için Ölüdeniz beldesine gelen Jan Maarten Haistek (65), Babadağ'ın bin 900 metre yüksekliğindeki pistinden atlayış yaptı. Haistek, paraşütünün irtifa kaybetmesi sonucu yaklaşık 20 metre yükseklikten yere düştü. Düşmenin etkisiyle vücudunun değişik yerlerinde kırıklar oluşan turist, olay yerine çağrılan sağlık ekibinin yaptığı müdahalenin ardından özel bir hastaneye kaldırıldı.

Hastaneye getirildiği sırasında gazetecilere geçirdiği kazayı anlatan Haistek, ''Uçuşa geçtim. Bir süre havalandıktan sonra paraşütümdeki dengesizlik yüzünden arkadaşlarımdan 'dur' sesleri duydum. Daha fazla yükselemeden irtifa kaybedip yere düştüm'' dedi.

Tedavisi süren Hollandalı turistin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

BÖYLE VİCDANSIZLIK GÖRÜLMEDİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Ordu'da bir günlük olduğu öğrenilen bir bebek inşaat işçileri tarafından bir işyerinin bahçesindeki çöp kovasında bulundu.

Edinilen bilgiye göre, saat 08.00 sıralarında inşaat işçisi olduğu öğrenilen ve ismi açıklanmayan bir kişi sabah işe gitmek üzere yol kenarında servis beklediği sırada yakınında bulunan bir iş yerinin bahçesinde bebek ağlama sesinin geldiğini duydu.

İşyerinin bahçesine giren inşaat işçisi çöp kovasının içinde bebek olduğunu gördü. Olayı polise bildiren işçi, 112 Acil Sağlık ekiplerine haber verdi. Kız olduğu öğrenilen bebek, ambulansla Ordu Kadın Çocuk ve Doğum Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından sağlık durumu iyi olduğu anlaşılan bebek kuvöze konuldu.

Kimsesiz kız bebeğin sağlık durumu tamamen düzeldikten sonra Çocuk Esirgeme Kurumu'na verileceği öğrenildi. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.