BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,06
HABER /  GÜNCEL

Sonunda bu da oldu! PKK'lılar çocukları böyle kandırdı

Almanya’da yaşayan terör örgütü PKK’nın sempatizanları yaklaşan yılbaşı öncesi Noel Baba kılığına girerek propaganda yaptı.

Abone ol

Almanya'nın Frankfurt şehrinde meydana gelen olayda takma sakalla birlikte Noel Baba kıyafetleri giyen ve ellerinde PKK sembollü kırmızı çuvallar taşıyan bir grup PKK’lı el bildirileri ve çocuklara oyuncak dağıttı.

Güneydoğu’da çocukların okudukları okulları, oynadıkları parkları kundaklayan ve yıkmaya çalışan örgütün yeni stratejisi tepki çekti. Almanların fazla ilgi göstermediği gruba Almanya’da yaşayan Türkler tepki gösterdi.

ÖCALAN LEHİNE SLOGANLAR ATTILAR: PKK’lı grup, bildiri ve oyuncak dağıtımının ardından bir araya gelerek, İmralı Cezaevi’nde yatan hükümlü lideri Abdullah Öcalan lehinde sloganlar attı. Kent meydanına afiş de asan terör örgütü yandaşları tepkilerin ardından olaysız bir şekilde dağıldı.

BAYIK ÖZÜR DİLEMİŞTİ: AB’nin terör listesinde olan PKK’nın yöneticisi Cemil Bayık, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda PKK adına Almanya’dan özür dilemişti.