BIST 10.277
DOLAR 32,25
EURO 34,78
ALTIN 2.397,82
HABER /  DÜNYA

Son yolculuğuna gelinlikle uğurlandı

Erciyes Dağı’ndan dönerken trafik kazasında hayatını kaybeden Niğde Ulukışla Meslek Yüksek Okulu Turizm ve Otelcilik Bölümü öğrencisi Simavl...

Abone ol

Erciyes Dağı’ndan dönerken trafik kazasında hayatını kaybeden Niğde Ulukışla Meslek Yüksek Okulu Turizm ve Otelcilik Bölümü öğrencisi Simavlı Ece Nur Kılıç, son yolculuğuna gelinlikle uğurlandı.
Sabah Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi Morgu’ndan alınan Ecenur Kılıç’ın gelinliğe sarılı tabutu cenaze aracıyla babasının Cuma Mahallesi Hisarönü Caddesi 46 numaradaki evine getirildi.
Burada bir masanın üzerine konulan Ecenur’un tabutu önünde hazır bulunan annesi Yeter, babası Hasan ve ağabeyi Serhat’ın yanı sıra yakınları, arkadaşları ve aralarında Belediye Başkanı Kasım Karahan’ın da bulunduğu Simavlılar göz yaşı döktü. Ecenur Kılıç’ın annesi ve yakınlarının feryatları yürekleri dağladı.
Kızının gelin olamadan aralarından ayrılmasının üzüntüsünü yaşayan aile tabutuna gelinlik bağlayarak onu son yolculuğuna gözyaşlarıyla uğurladı.
Daha sonra Ecenur’un tabutunu omuzlarına alan vatandaşlar cenaze namazını kılmak üzere Halil Ağa Camii’ne getirdi. Burada öğle vakti kılınan namazın ardından Ecenur’un cenazesi Yeni Mahalle Mezarlığı’nda toprağa verildi.
(İHA)