BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,71
ALTIN 2.401,34
HABER /  DÜNYA

Hedefte Avrupa var

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, bu sene Avrupa Kupaları’nı yakalamanın biraz daha kolay olduğunu ve Avrupa Kupaları’na...

Abone ol

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, bu sene Avrupa Kupaları’nı yakalamanın biraz daha kolay olduğunu ve Avrupa Kupaları’na gidebilecek duruma gelmek istediklerini söyledi.
Kafkas, dün akşam kendi evlerinde lider Fenerbahçe’yi 2-1 mağlup etmelerinin ardından mutlu olduklarını belirterek, "Fenerbahçe önüne geleni yeniyordu. Önemli silahları vardı ve çok iyi oynuyorlardı. Bizim de son haftalarda bir çıkışımız vardı. Takım olma yolunda önemli bir adım atmıştık. Gücümüzü biliyorduk ve Fenerbahçe’ye karşı hafta boyunca yaptığımız çalışmalarla bir takım önlemler aldık. Daha önceki maçlarda yapamadığımızı Fenerbahçe maçında yaptık. Bu maçta oyuncularım geçişleri çok iyi yaptı ve bunun neticesinde kazandık. Oyuncularımın bu galibiyet ile öz güveni daha da arttı ve ne yapıp ne yapamayacaklarını gördü" dedi.

"AVRUPA KUPALARI’NA GİTMEYİ HEDEFLİYORUZ"
Hocaların kendine özgü stilleri olduğunu ifade eden Kafkas, "Ben hırslı, istekli, saha içerisinde mücadeleleri kazanan ve her şeyden önemlisi oyuncuya göre düzen kurmayan takım oluşturmaya çalışıyordum. Bunu da burada başardım. Takım içinde yıldız oyuncu yok. Bizde takım yıldız. Bunu oluşturmak için sezon başından beri büyük bir mücadele verdik. Başarının tamamı oyuncuların, biz sadece vesile oluyoruz. Takım belli bir seviyeye geldi. Devre arasında birkaç oyuncu transfer yapma isteğimiz var. Bu sene Avrupa Kupaları’nı yakalamak biraz daha kolay ve Avrupa’ya gidebilecek duruma geliriz" şeklinde konuştu.
Kırmızı-mavili takım, Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında deplasmanda Galatasaray’a karşı 2-1 mağlup olduktan sonra, son 8 haftadır yenilgi yüzü görmedi. Son 8 haftada 5 galibiyet ve 3 beraberlikle 18 puan toplayan Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig’de en formda sezonunu yaşıyor.
(İHA)