BIST 10.672
DOLAR 32,24
EURO 34,96
ALTIN 2.434,63
HABER /  GÜNCEL  /  OTOMOBİL

Son modeller fuarda görücüde

12. Uluslararası Otomobil fuarı başladı. Ünlü firmalar, en özel modelleri ile fuardalar.

Abone ol Temsil ettiği 3 büyük markasıyla AutoShow 2008'deki standlarında ziyaretçilere yeni modellerini tanıtan Chrysler Jeep Ticaret A.Ş., 2 . salonda toplam 1.218 metrekarelik bir alanda yer alan birbirinden farklı modelleriyle otomobil severlere keyifli zamanlar yaşattı.

Üç marka (Chrysler, Jeep ve Dodge) ve 14 farklı modelle 12. Uluslararası Otomobil Fuarı Autoshow 2008’e katılan Chrysler Jeep Ticaret A.Ş., bünyesindeki markalar ve bu markalara ait modeller ile fuarda yine adından en çok ettiren markalardan oldu.

Autoshow 2008’de; yeni ürünü Dodge ‘Journey’ı görücüye çıkardı.

50 yıl aradan sonra 2006 yılında Türkiye’ye geri dönen Dodge markası, farklı modellerin lansmanlarını yaparak büyük beğeni topladı. İlk olarak Autoshow 2006’da tanıtlan Nitro, 2007 yılında pazara girdi ve Türk tüketicisinin ilgisini üzerinde topladı. Geçen yıla damgasını vuran ‘Nitro’ modelinden sonra bu yıl da aynı başarıyı ve ilgiyi çekmesine kesin gözüyle bakılan ‘Journey’i Türkiye’ye getiren Chrysler Jeep Ticaret A.Ş., Türkiye’deki büyümesine hızla devam ettiğini de bir kez daha kanıtlamış oldu.
Dodge ‘Journey’, fuara damgasını vurdu

Yaşamın değişen taleplerini karşılamak üzere tasarlanan Dodge Journey; spor amaçlı bir aracın pratikliğini ve kapasitesini bir binek aracın toplam verimliliği ile buluşturuyor. Beş koltuk seçeneğinin yanı sıra, 5+2 koltuk konfigürasyonu seçeneğini de sunan Dodge’un crossover sınıfındaki temsilcisi Journey, 42 bin Euro’dan başlayan fiyatlarla 12. Uluslararası Otomobil Fuarı Autoshow 2008’e gelen otomobil severlerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.

SXT ve R/T olmak üzere iki farklı donanım paketi ile fuarda yerini alan Dodge Journey tümüyle yeni Getrag altı kademeli, çift debriyajlı otomatik şanzımanla birlikte kullanılan 2.0 litre turbo dizel motoruyla Türk tüketicisine sunulmakta.