BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Son depremler Edremit Körfezi fena sallandı

En son depremler son dakika deprem haberi Edremit Körfezi'nden geldi. Gelen son dakika haberlere göre Edremit Körfezi 4.2 ile sallandı.

Abone ol

Son depremler Edremit Körfezi'nden geldi.  Kandilli Rasathanesi'nin verilerine göre Ege Denizi'ndeki Edremit Körfezi'nde 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD depremin büyüklüğünü 4.1 olarak açıkladı.

Ege Denizi'nde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü Edremit Körfezi olarak açıklanan depremin büyüklüğünü Kandilli Rasathanesi 4,2 olarak açıkladı. AFAD ise depremin büyüklüğünün 4.2 olduğunu duyurdu.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre, Edremit Körfezi açıklarında bugün saat 11.12'de, yerin 13.5 kilometre derinliğinde ve 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yerleşim yerlerinde pek hissedilmeyen depremin herhangi hasara da yol açmadığı belirtildi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ise depremin, Ege Denizi açıklarında meydana geldiğini ve 4.1 büyüklüğünde olduğunu duyurdu.

ÇANAKKELE'DE DE DEPREM

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) alınan bilgiye göre, Ayvacık'ta 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi. 
Depremin saat 11.12'de, 6,37 kilometre derinlikte gerçekleştiği belirlendi. 

MUĞLA DA SALLANDI

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre Muğla Milas'ta ise 11:33'te 4.3 büyüklüğünde ve 5.0 kilometre derinliğinde bir deprem meydana geldi.

AFAD ise depremin büyüklüğünü 4.2 olarak duyurdu. AFAD, depremin yaklaşık 12,22 kilometre derinlikte oluştuğunu açıkladı.