BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  SPOR

Son dakika transferleri

Rize spor ve Sivas spor dünkü transferlerden sonra bugün başı çekti.

Abone ol

Dün sona eren ara transfer döneminde üç büyükler suskun kalırken, Rizespor ve Sivasspor yaptığı transferlerle başı çekti.

Turkcell Süper Lig'de 1 Ocak'ta başlayan ve dün sona eren ara transfer dönemi oldukça sönük geçti. Bu dönemde, F.Bahçe, Maldonado, G.Saray Emre Güngör ve Barusso, Beşiktaş da Holosko ve Gordon'u kadrosuna kattı.

Çaykur Rizespor, sekiz futbolcuyla anlaşmaya vararak kadrosunu büyük ölçüde yeniledi. Sivasspor ile Gaziantepspor da 8 futbolcuyla sözleşme yaparken, onları 7 transferle Manisa, Ankaragücü ve Konyaspor izledi.

İŞTE TAKIM DEĞiŞTiRENLER

* MKE NKARAGÜCÜ: Gökhan Emreciksin (Bolu), Gediminas Paulauskas, Kaba Diawara (Gaziantep), Tolga Doğantez (G.Birliği), Andre Lamas (Defonsores Sporting). Engin (Boluspor), Emre (Zeytinburnu).

* ANKARASPOR: Fredrick Risp (Trabzon), Gökhan Tokgöz ve Eren Aydın (G.Birliği), Antonio De Nigris (Gaziantep), Neca (Konyaspor).

* BEŞİKTAŞ: Holosko (V. Manisa), Gordon Schildenfeld (D. Zagreb)
* BURSA: Ümit Aydın (İstanbulspor), Ysrael Zuniga Yares (Melgar Areguipa), Maxim Romashenko, Ronald Gutierrez.

* ÇAYKUR RİZE: Özden Öngün (Konya), Rodrigo Silva Ninja (Gama), Sedat Yeşilkaya (G.Birliği), Emrullah (Zeytinburnu), Anıl Karaer (G.Saray), Mehmet Şen (Altay), Mustafa Çiçek (G.Birliği), Marquinhos (Corinthians,

* DENİZLİ: Akande Christian (Cheminots), Papa Gueye.

* FENERBAHÇE: C. Maldonado (Santos).

* GALATASARAY: Emre Güngör (A.Gücü), Barusso (Roma).

* GAZİANTEP: Ivan De Souza, Murat Şahin (Beşiktaş), Manuel Neira, Samet Kılıç (Samsunspor), Özgürcan Özcan (Galatasaray), Beto Da Silva (Litex), İlhan Özbay (Kayseri Erciyesspor), Hasan Yurt.

* GENÇLERBİRLİĞİ: Periç (Audax Italiano), El Saka (Konya), Ergün Teber (Ç. Rize), Mehmet Akyüz (Bozüyük), Adamu Mohammed (A. Kotoko), Daniel Addo (Kessben). lOFTAŞ: Ulaş Güler (G.Birliği), Nikola Petkoviç (Gençlerbirliği), Shaibu Yakubu (Ashanti Gold), James Boadu (Kessben), Ali Bayraktar (Gaziantep).

* İSTANBUL BŞ BLD: İbrahim Akın (Beşiktaş), Aydın (V. Manisa), Necati Ateş (G.Saray).

* KASIMPAŞA: Murat Akın (Genk), Evren Kürkçü (İst. Büyükşehir), Mehmet Ali Şirin (Eyüp), Edin Ademoviç.

* KAYSERİ: ---

* KONYA: Fatih Özer (Fatih Karagümrük), Damir Kahriman (Voyvodina), Ceyhun (Trabzon), Mihajlov Milos (Partizan), Tehoue (Kasımpaşa), Yusuf (Trabzon).

* SİVAS: Ömer Kaplan (Bursaspor), Karim Saidi (Feyenoord), Mahmut Hanefi (Ordu), Emre Aktaş (Malatyaspor), Onur Tuncer (Fenerbahçe), Uğur Yıldırım (Gaziantepspor), Erhan Karahan (Heidelberg United), Sergio Pacheco de Oliveira (M. Donetsk).

* TRABZON: Onur Recep Kıvrak (Karşıyaka), Sayed Moawao (Mısır), Radoslaw (Wisla Krakow)

* VESTEL MANİSA: Koray Avcı (Beşiktaş), Burak Yılmaz (Beşiktaş), Allyson (Denizli), Jose Antonio Dos Santos (M'Gladbach), Thomas Dalgaard (Randers), Targino Da Silva (Vitoria Guimaraes) Martinez (Sakarya).