BIST 10.224
DOLAR 32,35
EURO 34,84
ALTIN 2.384,37
HABER /  GÜNCEL

Somalı aileleri ziyaret etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başkent Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi altına alınan Somalı ailelerin çocuklarını ziyaret etti. <br...

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başkent Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi altına alınan Somalı ailelerin çocuklarını ziyaret etti.
Eşi Selvi Kılıçdaroğlu’nun Soma ziyareti sırasında tanıştığı Madenci Arslan ve Cin ailelerine mensup çocuklar, CHP Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal’ın Hastanesinde tedavi ediliyor. Madenci çocukları 2 yaşındaki Mertcan Cin ve 1,5 yaşındaki Mustafa Aslan’ın tedavileri ile ilgili Haberal’dan bilgi alan Kılıçdaroğlu, çocukların sağlığı ile ilgili endişe verici bir durumun olmadığını, gerekli tüm müdahalelerin Başkent Üniversitesi doktorlarınca yapıldığını görmekten mutlu olduğunu belirtti. Kılıçdaroğlu, "Eşim Selvi Hanım ziyareti sırasında tanışmış. Aileler çocukların tedavileri ile ilgili endişe içinde olduklarını söyleyince burada bakımlarının yapılmasını Sayın Haberal sağladı. Çok şükür gerekli tüm müdahaleler zamanında yapılıyor. Kendilerine acil şifalar diledim. Umarım acı ve sıkıntıları büyümeden Soma’daki hayatlarına dönerler" dedi.
Soma temasları sırasında Selvi Kılıçdaroğlu’na eşlik eden Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya da hastane ziyaretine katıldı.
(İHA)