BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Sokak ortasında kurşun yağdı (video)

Daha öncede aralarında husumet bulunan kişilere benzettikleri 3 genci görünce hemen tabancalarına davrandılar.

Abone ol

Erzurum'da silahlı saldırıya uğrayan 3 kişiden 1'i mermilere hedef olarak yaralandı. Silahlı saldırı anı bir işyerinin güvenlik kamerasına 4 ayrı açıdan saniye saniye yansıdı.

Gölbaşı semtinde bulunan ve Şıhbızınlılar (Romen vatandaşlar) olarak kentte bilinen aile mensupları daha öncede aralarında husumet bulunan kişilere benzettikleri 3 genci görünce hemen tabancalarına davrandı. 3 genci kovalayan Şıhbızınlılar peşlerinden koştukları gençlerin üzerine tabancalarla ateş açtı. Açılan ateş sonucu R. Ç., isimli çocuk kolundan ve çeşitli yerlerinden yaralandı. 3 genç olay yerine yakın bir hurdacı işyerine sığınarak canlarını zor kurtardı.

Silahlı saldırı anı bir işyerine ait güvenlik kameralarına 4 ayrı açıdan saniye saniye yansıdı. Görüntülerde güle oynaya yürüyen 3 genç köşeyi döndükten sonra aniden hemen geri istikamete kaçmaya başlarken arkalarından da kovalayan saldırganlar görülüyor. Saldırganların birisinin elinde çift silah ve diğer saldırganlarda da tabanca olduğu ve ateş açtıkları güvenlik kameralarına yansıyor.  Olay sonrası polis bölgede saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

ESNAF ŞİKAYETÇİ

Öte yandan çoğunlukla Şıhbızınlılar'ın yaşadığı Gölbaşı semtinde sürekli kavga ve gayri meşru işlerin olmasından şikayetçi olduklarını belirten semt esnafı, emniyet yetkililerinden acilen konuya duyarlı olmaları çağrısında bulundular. Gölbaşı semtini normal sıradan vatandaşların güzergah olarak kullanamadıklarını dile getiren esnaf, "Burada sürekli kavga ve benzeri kötü olaylar yaşanıyor. Hemen üst tarafta bulunan ilköğretim okulunun önünde küçük çocuklara zorla uyuşturucu satılmak isteniyor. Rahatsızlığımızdan dolayı işyerimizi 16 güvenlik kamerasıyla takip ediyoruz. Biz bu gayri meşru işlerin çoğuna şahit oluyoruz. Olaylardan dolayı iş yapamaz hale geldik. Bugün kameralarda da görüldüğü gibi hiç suçu günahı olmayan gencecik çocuklar bir anda tabancalarla ateş altında kalıyorlar. Saldırıya uğrayıp canlarını zor kurtaran çocuklar yanlışlıkla saldırıya uğramış. Bu insanlar çok rahatlıkla silah temin edebiliyorlar. Emniyet yetkilileri bu konunun üzerine düşmezler ise ileriki günlerde çok daha vahim olaylar yaşanabilir." dediler.