BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,75
ALTIN 2.455,08
HABER /  DÜNYA

Sokak ortasında birbirlerini tokatladılar

Adana’da sokak ortasında bir kadın ile erkek, aralarında çıkan tartışma sırasında birbirlerini tokatladı.<br/>Edinilen bilgiye göre olay, me...

Abone ol

Adana’da sokak ortasında bir kadın ile erkek, aralarında çıkan tartışma sırasında birbirlerini tokatladı.
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Sinanpaşa Mahallesi’nde D-400 karayolu üzerinde meydana geldi. Bir alışveriş merkezinden çıkan ve kimlikleri öğrenilemeyen bir kadın ile erkek tartışmaya başladı. Kadın bir an önce erkeğin yanından uzaklaşmak isterken, erkek ise kadının gitmesine izin vermedi. Alışveriş merkezinin önünde başlayan tartışma kadının erkeğin yanından uzaklaşmasıyla sokaklarda devam etti. Kadının yanına tekrar gelen erkek, onu ikna etmeye çalıştı ancak, kadın kararlı bir şekilde erkeğin yanından uzaklaştı.
Erkek ise ısrarla kadının yanına tekrar gelince, bu kez tartışma kavgaya dönüştü. Kadın sinirine hakim olamayarak erkeğe tokat atınca, erkek de bunun üzerine kadına tokat atıp boğazına sarıldı. Erkek daha sonra yine kadını etmeye çalışırken, kadın erkeğe bir tokat daha atınca, erkek de aynı şekilde karşılık verdi. Kadın ağlayarak olay yerinden uzaklaşmak istese de, erkek kadını tutarak gitmesine izin vermedi.
Bu arada, Seyhan Nehri üzerinde bulunan Girne Köprüsü’ne geldiklerinde kadın, "Gelirsen, kendimi köprüden aşağı atarım" diyerek erkeği tehdit etti. Bunun üzerine erkek kadının yanından uzaklaşırken, kadın ise yolcu minibüsüne bindi.
(İHA)