BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Sofra başında aile katliamı

Cinnet geçiren baba, sofra başında 3 çocuğu ile eşini katletti...

Abone ol

KARAMAN’da dün cinnet geçiren 29 yaşındaki Faruk Yalçın’ın, biri 3 aylık 3 çocuğu ve eşini, öğle yemeği sırasında sofradayken bıçaklayıp öldürdüğü belirlendi.

Merkeze bağlı Dinek Köyü’nde dün saat 13.00 sıralarında meydana gelen olayda, hayvancılık yaparak geçimini sağlayan Faruk Yalçın, kendisine ait evde ailesiyle birlikte öğle yemeği yerken, iddiaya göre henüz belirlenemeyen bir nedenle cinnet geçirdi.

Faruk Yalçın sofradaki ekmek bıçağını alarak önce eşi 26 yaşındaki Sümeyye, ardından da çocukları 5 yaşındaki Ramazan ve 2 yaşındaki Raziye’yi vücutlarının çeşitli yerlerinden bir çok kez bıçaklayarak öldürdükten sonra, beşiğinde yatan henüz 3 aylık Mehmet’i de bıçakladı.

KENDİSİNİ DE BIÇAKLADI

Daha sonra evden çıkan Faruk Yalçın, bıçağı 3 kez kendisine sapladı, ardından da yolda bayıldı. Komşuları tarafından önce Karaman Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Yalçın, buradan Konya Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edili. Doktorlar, karın ve göğüs bölgesi ile başından yaralanan Faruk Yalçın’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu belirtti.