BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,85
ALTIN 2.432,60
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Smartcon2016 Zirvesi'ne şanslı öğrenciler aranıyor

Smartcon2016 Zirvesi'ne 30 öğrenci ücretsiz katılabilecek. Yılın en akıllı etkinliğine ücretsiz katılım şansı yakalamak için başvuru inkinde yer alan formu doldurması yeterli olacak.

Abone ol

30 öğrenci smartcon2016 zirvesine ücretsiz katılım hakkı elde ediyor. 

2015 yılında İstanbul ve Dubai'de büyük başarı ile gerçekleştirilen Smartcon2016 İstanbul Zirvesi, 31 Mayıs-1 Haziran 2016 günlerinde İstanbul'da gerçekleşecek. 

Bölgenin en akıllı konferansı alanında en iyi isimleri İstanbul'da ağırlayacak 2 günlük zirve, 3 ana konferansa ev sahipliği yaparak büyük veri ve gelişmiş analitik yöntemlerin iş uygulamalarına odaklanırken, IoT ve Girişimcilik sektörünü derinlemesine ele alacak. 

Alanında dünyanın önde gelen düşünce liderleri ve trend analistleri büyük veri teknolojileri ile entegre edilmiş inovatif iş modelleri üzerine değerlendirmelerini ve gelecek tahminlerini sunarken, geçmişteki kurumsal ve bireysel başarı hikayelerini nasıl gerçekleştirdiklerini anlatacaklar. 

Global trendler ve iş modellerinin Türkiye ve farklı sektör şartlarına göre değerlendirileceği zirvede aynı zamanda yenilikçi ve yüksek teknoloji odaklı start-up ekosisteminin paydaşları bir araya gelerek Ar-Ge, yeni teknolojiler, ileri analitik, yapay zeka ve IoT alanlarında bilgi paylaşımında bulunacaklar. 

Ücretsiz katılım fırsatından yaralanmak isteyen öğrenciler için başvuru linki: http://smartcon.com/survey-2016

Smartcon NEDİR?

smartcon, Analytics Center tarafından, İstanbul, Dubai ve Johannesburg’da düzenlenen yenilikçi bir iş etkinliği serisidir. Analitik,büyük veri, nesnelerin interneti ve akıllı karar mekanizmaları gibi konularda fikir liderleri ve trend analistleri ile iş ve teknoloji profesyonellerini bir araya getirmeyi amaçlayan smartcon zirveleri, üst seviye karar vericilere içgörü ve öngörü sağlarken, aynı zamanda paylaşımda bulunabilecekleri, fikir alışverişi ve işbirliği yapabilecekleri bir platform oluşturur.