BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Sloganı da hizmeti de harika!

Asya Frup Gıda firması, Emrullah Gümüşkaşık ve Bekir Eryılmaz kurucu ortakları tarafından kuruldu. Büyük hedefleri olan firmanın sloganı ise şu: "Ben yok, biz varız.."

Abone ol

Ortaklık her ne kadar profosyonel anlamda yeni kurulmuş olsada yıllardır piyasa analizi yapmış ve bu konularda deneyim sahibi kişiler tarafından yönetiliyor..

Devlet kurumlarına ceşitli dallarda yaklaşık 10 yıldır iş yapıp taahütte bulunan firma, gıda sektörünün güvenilir firmalarından biri. Sattığı ürüne güvenen, her türlü ihtiyaca geniş çapta cevap verebilen, ilkeli, AB normlarında gıda kodeksine uygun üretim yapmayı ve gıda kodeksine uygun üretim yapan firmalarla işbirligi halinde çalışmayı, kaliteli ürünleri yurtiçi ve yurtdışına pazarlayarak, üreticiye hakkettiği desteği sağlamayı, tüketiciye kaliteyi ucuza ve ilk elden ulaştırmayı ilke edinmiş.

Bu nedenle firma, Güneydoğu Birlik ile iş birliği halinde. Ayrıca bütün birlik ürünlerini birinci elden tüketiciye sunmak için bölge bayiliği anlaşması yapmış.

Kurumun hedef kitlesi; ülkemizdeki bütün resmi kurumlar, vakıflar, dernekler ve tüzel kişiliği olan tüm kurumlar. Bu kurumların ihtiyaçlarına cevap vermek temel görev olarak ilke edinilmiş.

Firma olarak hedef, gıda sektörünün kendi alanında branşlaşmış ve sektörünün lider kuruluşu olarak hizmet vermek. Büyümek için büyük bir beyine sahip olunmasını belirten firmasının sloganı ise şu: Ben yok, biz varız"

                       www.asyagrupgida.com