BIST 9.998
DOLAR 32,37
EURO 34,88
ALTIN 2.407,74
HABER /  SPOR

Skibbenin zafer sevinci

Galatasaray'ın 4-2 kazandığı azafer sonrası mutlu olduğunu dile getiren Skibbe, Sivasspor maçını da değerlendirdi;

Abone ol

Galatasaray Teknik Direktörü Skibbe, Sivasspor maçını değerlendirdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe, 4-2 kazandıkları Malatyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Herşeyden evvel grup lideri olduğumuz için sevinçliyiz. Malatyaspor son dakikaya kadar atak oynamayı tercih etti. O yüzden iki taraf da çok poziyon buldu. Biz bu pozisyonları iyi kullandığımız için kazandık. Ölü toplarda gerektiği gibi adam adama markajımızı yapmadık" diye konuştu.

Meira'nın kart cezalısı, Servet'in sakat olması nedeniyle savunmada sıkıntı olup olmayacağıyla ilgili soruya Alman teknik adam, "Emre Güngör uzun süre oynamadığı için zamanlama ayarını kaybetmiş vaziyette. İlk gördüğü sarı kartta şanssızdı. Ayağı kaydı, istemeyerek oldu. Emre Aşık görev verildiği her zaman işini çok iyi yapıyor. İkinci stoper olarak yanında Mehmet Topal olsun, Hakan Balta olsun, Semih olsun görevini yapacaktır" dedi.

Skibbe, Sivasspor'la oynayacakları ikinci yarının ilk maçıyla ilgili olarak ise "Sivasspor maçı biraz şans oyunu olacak. Saha donmuş olacak. Yüksek konsantre olup iyi oynamaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.