BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Skibbe futbolcuları uyardı

Yeni sezon hazırlıkları için Almanya'da bulunan Galatasaray, bu sabah yaptığı antrenmanla çalışmalarına devam etti.

Abone ol

Duisburg Spor Yüksek Okulu sahasında yapılan antrenmanda, futbolcular kondisyon çalışması yaptılar. Antrenmana Servet, Linderoth, Anıl, Murat ve Türkiye'de bulunan Serkan katılmazken, futbolcular daha sonra topla çalışma yaptılar. Soğuk ve yağmurlu havada gerçekleştirilen antrenmanda, teknik direktör Skibbe'nin top sürme konusunda futbolcuları uyardığı gözlendi.

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel'in de izlediği antrenmanda, Üstünel'in, Galatasaray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin ile bir süre baş başa görüşmesi dikkati çekti.

Öte yandan, Galatasaray'ın ikinci hazırlık kampı için 31 Temmuz'da, İstanbul'dan Frankfurt'a hareket edeceği bildirildi.

1 Ağustos'da Mannheim'da Bundesliga'ya bu sezon çıkan Hoffenheim ile Carl Benz Stadyumu'nda karşılaşacak sarı-kırmızılılar, 2 Ağustos'ta Münih'e hareket edecek. 3 Ağustos'ta Allianz Arena'da 1860 Münih ile karşılaşacak Galatasaray'ın, İtalya Seri A takımlarından Fiorentine ile de bir hazırlık maçı yapmayı planladığı, görüşmelerin sürdüğü ifade edildi.