BIST 9.008
DOLAR 32,33
EURO 35,04
ALTIN 2.280,65
HABER /  GÜNCEL

Size ne siyasetçinin Ramazan'da su içmesinden! Burası İran mı Arabistan mı?

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan'ın gençlerle online olarak yaptığı "En uzun iftar sofrası"nda 'masasında su bardağı unutulduğu" haberlerine Sabah yazarı Melih Altınok'tan tepki geldi. "Size ne kimin oruç tutup tutmadığından?" diye soran Altınok, "Burası İran mı, Arabistan mı?" diye sordu.

Abone ol

Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı iftar sofrasında "masasında su bardağı unutulduğu" haberlerine tepki gösterdi. İşte Altınok'un köşe yazısının ilgili bölümü:

- Geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gençlerle internet üzerinden yaptığı "En uzun iftar sofrası" etkinliğiyle ilgili haberleri bunun göstergesi. Gazetenin haberine göre, Erdoğan'ın önünde su bardağı varmış, sonra kaldırılmış! Kaynak mı? Hayır, 'Sayın Erdoğan'ın bu fotoğrafı iftar sonrası çekilmiş' diye özür dileyip iddiasını revize eden İyi Partili Aytun Çıray değil...

- Cumhuriyet'in kaynağı, daha önce de sosyal medyada ortaya 'Erdoğan Külliye'de rakılı eğlenceler düzenliyor' türünden saçmalıklar atan şakirtler. E o zaman trol dediğiniz Can Dündar'ı niye gönderdiniz gazeteden arkadaşlar?

- Size ne kimin oruç tutup tutmadığından? Bir siyasetçin Ramazan'da su içmesi, içmemesi haber konusu mudur? Burası İran mı, Arabistan mı? Başımıza "Ramazan zabıtası" mi kesildiniz? Yoksa yılların Cumhuriyeti'nin okur profili tahmin ettiğimizden daha çok mu değişti?