BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,05
ALTIN 2.324,21
HABER /  MAGAZİN

Siyah İnci Vural Berk Hakman kimdir nereli babası çok ünlü

Star Tv'nin merakla beklenen dizisi Siyah İnci başlıyor. Siyah İnci'de Vural karakterini canlandıracak olan Berk Hakman dikkatleri hemen üzerine çekti. Suskunlar dizisinden hatırladığımız Berk Hakman kimdir aslen nereli kaç yaşında? Siyah İnci Vural Berk Hakman detayları haberimizde.

Abone ol

Siyah İnci bu perşembe yani 28 Eylül tarihinde başlıyor. Fragmanın yayınlanmasıyla sosyal medyanın gündemine düşen Siyah İnci'de Vural karakteri hemen dikkatleri üzerine çekti. Kör bir aşığı canlandıracak olan Berk Hakman kimdir sevgilisi var mı? Berk Hakman ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Uzun süredir ekranlara ara veren Berk Hakman, yeni dizi Siyah İnci ile geri dönüyor. Kasabaya gelmesiyle işleri değiştiren Vural karakterini canlandıran oyuncu Berk Hakman, aynı zamanda müzikle de ilgileniyor.

14 Ağustos 1981 yılında dünyaya gelen oyuncu babası gibi ikinci mesleği olan müzisyenliği yapıyor. Berk Hakman'ın babası Ataman Hakman. Ataman Hakman, Erkin Koray'ın Yeraltı Dörtlüsü grubunda yer almıştı. Kökleri Saraybosna'da olan Berk Hakman, yaşanan deprem sonrasında Adapazarı'ndan İstanbul'a geldi. Daha sonra burada yaşamaya başlayan ve her zaman İstanbul hayali kuran yakışıklı oyuncu üniversite okumak için Antalya'ya gitti. 

Daha sonra İstanbul hayalinden vazgeçmeyen oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuvar bölümünü kazandı. Suskunlar dizisinde iyi iş çıkaran Berk Hakman, televizyonun kötü çocuğu rolünde.

Kötü karakteri oynamaktan çekinmeyen Hakman, perşembe akşamları artık Siyah İnci'de olacak.