BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,95
ALTIN 2.437,22
HABER /  DÜNYA

Sivok’un sağlık durumu

Beşiktaş Kulübü doktoru Ertuğrul Karanlık, Tomas Sivok’un sağlık durumu ile ilgili Antalya kampında açıklama yaptı. <br/>Beşiktaş’ın Antalya...

Abone ol

Beşiktaş Kulübü doktoru Ertuğrul Karanlık, Tomas Sivok’un sağlık durumu ile ilgili Antalya kampında açıklama yaptı.
Beşiktaş’ın Antalya kampının 2. gününde siyah-beyazlı kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık, basın mensupları ile yaptığı sohbet toplantısında Sivok’un sağlık durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Tomas Sivok’un 2,5 sene önce sağ diz çapraz bağında yırtık oluştuğunu ve futbolcunun kendi doktoru tarafından ameliyat edildiğini hatırlatan Ertuğrul Karanlık, daha önce bu ameliyatı yapan doktorun Sivok’u muayene ettiğini belirterek: "Tomas, son zamanlarda dizinden şikayet ediyordu ve gereken tedavileri yapıldı. Ancak kendini yüzde yüz iyi hissetmediği için ’Beni daha önce ameliyat eden doktora danışmak istiyorum’ dedi. Biz de onay verdik. Önceki ameliyatı yapan doktor gördü ve atroskopi yapılmasını önerdi. Tomas’ta herhangi bir yeni hasar bulunmuyor. Yani menisküste yırtık yok, kıkırdakta ciddi bir zedelenme bulunmuyor. Çapraz bağında da önemli bir problem bulunmuyor. Futbolcumuz kendisini yüzde yüz iyi hissetmediği için böyle bir yolu seçtik ve karar verdik" ifadelerini kullandı.
Daha önce Sivok’u ameliyat eden doktorun yeni operasyonu da yapması önerisinde bulunduğunu belirten Karanlık, operasyonun önümüzdeki günlerde yapılacağını söyledi.
(İHA)