BIST 10.083
DOLAR 32,46
EURO 34,74
ALTIN 2.429,60
HABER /  DÜNYA

Sivok iddialı konuştu

Beşiktaşlı savunma oyuncusu Tomas Sivok, “Bu sezon şampiyon olmamamız için bir sebep yok” dedi. <br/>Beşiktaş’ın Çek savunma oyuncusu Tomas ...

Abone ol

Beşiktaşlı savunma oyuncusu Tomas Sivok, “Bu sezon şampiyon olmamamız için bir sebep yok” dedi.
Beşiktaş’ın Çek savunma oyuncusu Tomas Sivok, yapmış olduğu röportajda BJK TV’nin sorularını cevapladı. Sivok, sezona iyi bir başlangıç yaptıklarına vurgu yaparak, “Son maçtaki skor bizi üzdü. İlk yarıda iyiydik ama ikinci yarıda kötü oynadık. Bireysel hatalardan iki gol yedik. Takım olarak iyi savunma yapıyoruz. İyi bir oyuncu grubumuz var. Bu sene başarılı olacağımıza inanıyoruz” dedi.

“ÇOK KALİTELİ OYUNCULARA SAHİBİZ”
Kağıt üstünde her şeyin güzel gittiğini belirten siyah-beyazlı futbolcu Sivok, “Sahadaki performans her şeyin belirleyicisi olacak. Son üç yıldır şampiyonluktan bahsetmiyordum ama bu sene çok kaliteli oyunculara sahibiz. Herkes özveriyle çalışıyor. Birliktelik üst düzeyde. Kaliteli oyuncuların çokluğu nedeniyle herkes formayı kaptırmamak için kendini baskı altında hissediyor. Şampiyon olmamamız için bir sebep yok” diye konuştu.

“TEK HANDİKAP EVİMİZDE OLMAMAK”
Geçen sene çekilen sıkıntılara da değinen Sivok, “Kadro derinliğimiz yoktu. Bu sene dengeli ve geniş bir kadromuz var. Ekonomik olarak iyileşme var kulüpte. Geçen yıl onca imkansızlık içinde üçüncü olmak bana göre başarıydı. Bu sene üst seviyelere çıkıyoruz. Tek handikap, evimizde olmamak ama taraftarlarımız, oynadığımız stadı İnönü Stadı’na çeviriyor zaten” ifadelerini kullandı.

“HATALARIMIZDAN DERS ÇIKARIYORUZ”
Siyah-beyazlı takımın kaptanı Tomas Sivok, hafta sonu oynanacak olan Medical Park Antalya maçıyla ilgili olarak ise, “Samet Aybaba bizi iyi tanıyor. Lige kötü başladılar. Bizden puan almak isteyecekler. İlk dört maçtaki oyunu devam ettirmek istiyoruz. Hatalarımızdan ders çıkarıyoruz. Kazanıp taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.
(İHA)