BIST 10.173
DOLAR 32,28
EURO 34,97
ALTIN 2.445,85
HABER /  GÜNCEL

Sivaslılardan Akgüne ziyaret

Büyükçekmece Belediye Başkanı Sivas Vadi İlçeleri Federasyon Başkanı Ali Yüksel ve üyeleri makamında kabul etti.

Abone ol

Halka hizmet ederken partiler üstü bir anlayış sergilediklerini belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, siyaseti seçimden seçime yaptığını söyledi.

Sivas Vadi İlçeleri Federasyon Başkanı Ali Yüksel ve üyeleri makamında kabul eden Başkan Akgün, belediye olarak sivil toplum kuruluşlarına her zaman destek verdiklerini söyledi. Başkan Akgün; “ Türkiye’nin her alanda gelişimini sağlamak için sizin gibi sivil toplum kuruluşlarımıza çok büyük görevler düşüyor. Sizler Sivas’ın değişik ilçelerinden gelmenize rağmen doğup büyüdüğünüz ilçenizle irtibatınızı kesmemeniz çok güzel bir davranıştır. İstanbul’da yaşanan eğitim başta olmak üzere değişik alanlardaki yenilikleri ve imkanları Sivas’ın değişik ilçelerine aktarmanız oradaki insanların bu imkanlardan yararlanmalarına neden olmaktadır. Bence ülkem adına çok güzel bir görevi yerine getiriyorsunuz ”dedi.

Ziyaretlerinin amacını Sivas’ın bir ilçesi ile Büyükçekmece ‘yi kardeş yapmak istediklerini dile getiren Sivas Vadi İlçeleri Federasyon Başkanı Ali Yüksel de konuşmasında Büyükçekmece’nin son 10 yılda çağ atladığını özellikle kültür ve sanat alanında Büyükçekmece’nin bir dünya kenti haline geldiğini söyledi. Ali Yüksel ; “ Bu ilçe durup dururken bir anda dünya kenti haline gelmedi.Elbette birilerinin fedakarlığı sayesinde olmuştur.O ekibin başı olarak da sizi tebrik ediyorum. Amacımız buradaki çalışmalarınızı Sivas’a da taşımak. Bu konuda mutlaka Büyükçekmece ile Sivas’ın ilçelerinden birisi ile sizi kardeş şehir yapmak istiyoruz ”şeklinde konuştu.
Bu teklifi olumlu bulan Başkan Akgün bu konuda her türlü çalışmayı yapabileceklerini söyledi.